Afgelopen weekend zijn er 4 wedstrijden gespeeld met wisselend succes. Als eerste moesten de jongens en meisjes van gemengd onder 13 in Lochem te water tegen De Berkelduikers. Na hun spannende overwinning van vorige week gingen ze deze wedstrijd opnieuw voor de winst. Ze startten wederom voortvarend en lieten de tegenstander niet in hun spel komen. Via periodestanden 0-4, 1-7, 2-11 kwam de eindstand op 3-15 en konden de 3 punten meegenomen worden naar Denekamp.

Daarna was het de beurt aan het team van Heren 1, dat evenals de jeugd in Lochem moest spelen tegen de Berkelduikers. Bij De Dinkel deden twee jeugdspelers mee, te weten Petter Eshuis(15) en Luuk Geers(14). Zij konden echter ook niet voorkomen dat het een stroeve wedstrijd werd met 15 p`tjes en twee strafworpen en een score van 9-8 in het voordeel van thuisspelende ploeg.

In Denekamp was 1 wedstrijd en wel tussen Heren 2 en het 4de team van Het Ravijn uit Nijverdal. Dit team bestaat uit een mix van jong en oud, ervaren, slim en snel. Hier hadden de Dinkelheren veel moeite mee, in de omschakeling waren ze vaak twee slagen te laat waardoor de verdediging steeds een man minder had en aan de bal werden veel verkeerde keuzes gemaakt. Aan het eind stond er een uitslag van 3-14 op het scorebord. Kortom, een wedstrijd om snel te vergeten.

Zondag hadden de dames als laatste een wedstrijd op het programma staan en wel in Enschede tegen de dames van EZC 4. Deze wedstrijd moest en zou gewonnen worden want EZC staat laatste en dat wilden de Dinkeldames zo houden. In een leuke sportieve wedstrijd ( ondanks een groot aantal p`tjes en 3 strafworpen) waarin goed naar elkaar gekeken werd en waardoor je betere aanvallen op kunt zetten en verdedigend kunt overnemen, waar nodig werd de eindstand bepaald op 4-6 in het voordeel van de Denekampse dames. De doelpunten werden gemaakt door Naomi (3),Pien (2),en Babet.