In verband met de opening van het nieuwe sportcomplex dit weekend waren alle thuiswedstrijden afgelast. Er stond zaterdag een wedstrijd op het programma en wel van het gemengde team onder 13 jaar. De jongens en meisjes namen het op tegen leeftijdgenoten van ZPC De Grunte uit Hardenberg. In de competitie staat De Grunte net boven de Dinkeljeugd, dat het een spannende wedstrijd zou worden stond dus wel vast. De Dinkel ging voortvarend van start en binnen 2 minuten stonden ze voor met 3-0. Daarna kwam De Grunte toch weer terug in de wedstrijd en via 4-4 werd de eindstand bepaald op 5-6 in het voordeel van de jeugdige talenten van De Dinkel!!

Aanstaand weekend staan de volgende wedstrijden gepland, op zaterdag: De Berkelduikers DG1-De Dinkel DG1 om 17.00, De Berkelduikers H1-De Dinkel H1 om 17.45, De Dinkel H2-Het Ravijn H4 om 19.00. Op zondag neemt Dames 1 het op tegen EZC 4 om 15.30 in Enschede.