De afgelopen 2 weekenden heeft De Dinkel met een grote selectie zwemmers deelgenomen aan de Overijsselse Kampioenschappen op de korte baan (25m bad). Vier dagen lang werd er tegen leeftijdsgenoten gestreden op verschillende slagen en afstanden in zwembad het Ravijn in Nijverdal.
En er werd hard gezwommen: maar liefst 123 persoonlijke records werden door de Dinkelzwemmers verbeterd. Tiede Groener tekende dit keer voor de grootste verbetering. Hij verbeterde zijn tijd op de 200m vlinderslag met maar liefst 19 seconden, naar een tijd van 2:40.32!
Natuurlijk werden er ook estafettes gezwommen. Ook daar stond De Dinkel diverse keren op het podium: 3x goud, 6x zilver en 4x brons.

Een overzicht van alle medaillewinnaars:
Goud: Lukas Binnenkamp (2x), Karst Boersman (2x), Barbara Broekhuis (3x), Lonne Dijkhuis, Leon van der Geest (4x), Jeroen Gijselaar, Tiede Groener (11x), Yke Groener (10x), Pien Hemmelder, Dennis Kamps (7x), Tom Laarhuis, Thomas de Lange (4x), Madelijne Schothans (2x) en Maquinho Vorst (8x).
Zilver: Lukas Binnenkamp, Karst Boersma (2x), Luuk Bos (5x), Barbara Broekhuis (2x), Lonne Dijkhuis (3x), Leon van der Geest (2x), Jeroen Gijselaar, Tiede Groener (4x), Tom Laarhuis, Thomas de Lange (2x), Kevin Lucas, Madelijne Schothans en Eefje Slootweg,
Brons: Laurie Aarninkhof, Lukas Binnenkamp (2x), Karst Boersma, Luuk Bos (5x), Lonne Dijkhuis, Jeroen Gijselaar, Dennis Kamps, Anouk Knippers, Bart Kooiker, Tom Laarhuis en Quinty Setlight,

Al met al: een mooi kampioenschap waarbij De Dinkel zich zeker weer op de kaart heeft gezet!