Afgelopen zondag 24 november was de aftrap met de eerste officiële masters wedstrijd in het nieuwe wedstrijdbad van de Dorper Esch. Zeven verschillende verenigingen uit Nederland en Duitsland deden mee aan deze gezellige en mooie wedstrijd.De prijzen waren dit keer anders dan anders: geen bekers of medailles, maar producten gesponsord door onze plaatselijke ondernemers. En daar werd dan ook hard voor gezwommen!
Een speciale vermelding is voor Tjakko Ruinemans: hij zwom een nieuw Nederlands master record in de klasse 45-49 jarigen op de 50m rugslag! Hij zwom maar liefst 0,3 seconden sneller, en bracht daarmee een tijd van 28.47 op de klok!
Aansluitend aan de wedstrijd hebben een 50-tal zwemmers genoten van een heerlijk masters buffet, waar nog lang en gezellig werd na gekletst over de prachtige prijzen die iedereen had gekregen. De organisatie kijkt terug op een erg gezellig en prachtig evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.
Nogmaals sponsoren: hartelijk bedankt!