De Mastersafdeling van De Dinkel organiseert op 24 november aanstaande de eerste “Dinkel Masters Meet”. Dit is een wedstrijd voor zwemmers van 20 tot …. jaar. Het is de bedoeling deze wedstrijd jaarlijks te laten terugkeren op de agenda.
Deze eerste wedstijd wordt gesponsord door veel bedrijven uit en rondom Denekamp, die producten beschikbaar hebben gesteld voor de prijsuitreiking. We hopen op een leuke, sportieve en spannende wedstrijd. Zou je dit een keer willen zien? Kom dan op zondag 24 november vanaf 14.00 uur naar het zwembad Dorper Esch in Denekamp.

Op zondag 27 oktober hebben 11 Dinkelmasters deelgenomen aan de Masterswedstrijd in Winterswijk. De ploeg heeft ontzettend goed gezwommen en ging dan ook met een groot aantal medailles (goud, zilver en brons) weer huiswaarts. Ze zijn in ieder geval klaar om op 24 november in het nieuwe bad in Denekamp te gaan knallen!