Zondag 8 september werd de eerste zwemwedstrijd van dit seizoen in het nieuwe thuisbad De Dorper Esch gehouden. Veel mensen grepen deze mogelijkheid aan om het zwembad eens goed te bekijken. Het zag er geweldig uit: 6 banen, licht, ruim opgezet en een goed gevulde tribune.

De zwemmers van De Dinkel gingen in deze limietwedstrijd voortvarend van start. Dennis Kamps verbeterde het clubrecord voor 19-jarigen op de 100m rugslag en Mattea Giesen-Slooyer zwom het 16-jaar oude clubrecord voor 8-jarigen op de 50m rugslag uit de boeken (deze stond sinds 2003 op naam van Noortje Timmerman)!
Daarnaast werden er maar liefst 105 nieuwe persoonlijke records genoteerd. De grootste tijdverbetering was voor Hanne Groeneveld, zij zwom op de 50m rugslag meer dan 8 seconden sneller dan haar oude tijd!

De organisatie, trainers en zwemmers konden na afloop niet anders dan tevreden zijn. Een geweldige start in dit mooie bad. Het belooft een zeer mooi zwemseizoen te worden!