OP PFINGSTSCHWIMMFEST DELFINOH NORDHORN
Tijdens het gezellige 43e pinkster-zwemtoernooi in het Delfinoh buitenbad van Nordhorn won De Dinkel Denekamp veruit het meeste eremetaal. Totaal waren er 3826(!) starts van 1.071 deelnemers uit vier landen. Dag één was nogal “uitdagend” met veel wind en flinke buien (foto), maar dag twee was zomers. De 80 Dinkelzwemmers keerden huiswaarts met maar liefst 79 medailles (45 goud, 16 zilver en 18 brons).
De heren Dennis Kamps, MIlan van Dieren, Tjakko Ruinemans en Karst Boersma wonnen de estafette 4x100m vrije slag en kregen de ‘Landkreis Grafschaft Bentheim-Pokal. Een pinksterrecord werd verbeterd op de 4x100m wisselslag door  Dennis Kamps, Tom Laarhuis, Karst Boersma en Jeroen Gijselaar. Dennis Kamps won álle(!) rugcrawlafstanden en ontving daarom de Rückenpokal. Pien Hemmelder en Milan Veelders zwommen de snelste tijd op de 100m vrije slag in de leeftijdscategorie 2008/2009 en wonnen hiermee de ‘Bürgermeister Berling-Pokal’.
Dinkelzwemmers en -zwemsters zwommen 130 keer een persoonlijk record. De grootste verbetering van het persoonlijke record was voor Ank Wolbert op de 100 m schoolslag. Voor de allerjongsten was het hun eerste wedstrijd in een 50m bad. Geweldig gedaan allemaal!
Dank aan alle vrijwilligers voor de tentopbouw, de verzorging en de catering en natuurlijk veel dank aan alle trainers voor de geweldige begeleiding!