Als eerste ging het onder de 17 team te water in Tubbergen tegen VKC. De wedstrijd werd geopend met een doelpunt van VKC. Hierop volgde helaas meerdere doelpunten van VKC. De Dinkel kwam ook tot schieten toe maar dit had helaas geen doelpunt tot gevolg. Het eerste kwartje werd dan ook afgesloten met een stand van 5-0 voor VKC.
Tijdens het tweede kwartje zijn er meerdere uitsluitingen geweest voor de Dinkel waar VKC goed gebruik van hebben gemaakt. Ook kwam het openingsdoelpunt van de Dinkel door Petter Eshuis. De Dinkel was een stuk sterker in de verdediging waardoor VKC minder tot scoren kwam. Het tweede kwartje eindigde dan ook met een stand van 6-2.
Het derde kwartje begon meteen met 3 doelpunten voor VKC. De Dinkel liet helaas een paar kleine dingen liggen in de aanval en verdediging. Hier wist VKC van te profiteren. De Dinkel kwam dit kwartje nog wel tot scoren toe. Het kwartje eindigde met 9-3.
Het vierde en laatste kwartje ging de Dinkel er voor 100% tegen aan en dit zekers met succes. VKC kwam niet meer tot scoren toe en de Dinkel nog wel. Het team kan zeker terug kijken op een goede wedstrijd met een eindstand van 9-Doelpunten:
3x Petter Eshuis
1x Sem Kortman

Het heren 1 team had een uitwedstrijd tegen WZC. Het beloofde vooraf al een spannende pot te gaan worden. Het eerste kwartje is er maar 1x gescoord dit wel voor de Dinkel heren. Het eerste kwartje eindigde dan ook met een stand van 0-1 voor de Dinkel heren.
Het tweede kwartje begon al goed met een strafworp binnen de eerste minuut. Deze zat natuurlijk ook nog. De heren was erg sterk in de verdediging en kwam dit kwartje ook vaak tot een schot op doel. Hiervan waren er maar liefst 4 raak. Het tweede kwartje eindigde dan ook met een stand van 1-6 in voordeel van de Dinkel.
Het derde kwartje werd de verdediging minder waardoor WZC vaker  tot scoren kon komen. Dit in combinatie dat de Dinkel maar 1x tot scoren toe kwamen werd de grote voorsprong toch daadwerkelijk een stukje minder en kon er in het laatste kwartje toch nog van alles gebeurde het kwartje  werd afgesloten met 6-7. Nog steeds wel in voorsprong van de Dinkel.
Het vierde kwartje zou nog spannend gaan worden met zo’n klein verschil. De Heren wisten te scoren waardoor de voorsprong weer wat opliep totdat WZC in de laatste 2 minuten nog een doelpunt maakten. De teams zetten beide alles op alles om de voorsprong te behouden of tot op een gelijk stand uit te komen, dit gebeurde ook. In de laatste 30 seconde kwam de stand dan ook gelijk. Hier bleef de stand ook na 8-8.
Doelpunten;
5x Bart Pross
3x Sepp Hermelink

Het heren 2 team had een thuiswedstrijd tegen de heren van de Piranha’s. Ook dit zou een spannende wedstrijd worden. Het openingsdoelpunt was helaas voor de Piranha’s. Vlak hierop volgende twee doelpunten van de Dinkel. Door meerdere uitsluitingen aan de kant van Dinkel wisten de Piranha’s tot scoren te komen. Waardoor het eerste kwartje eindigde met een stand van 3-5 in nadeel tot de Dinkel.
Het tweede kwartje ging de bal eigenlijk meer heen en weer dan dat er echt scoringspogingen waren. Toch wisten de Piranha’s wel 2x te scoren. In tegen stelling tot de Dinkel. Het kwartje eindigde met 3-8 met een flinke achterstand voor de Dinkel.
Het derde kwart was volledig voor de Dinkel. Ze gingen met z’n allen in de aanval met goed resultaat. Ook was er een strakke verdediging waardoor veel ballen werden onderschept of afgepakt.  Door 3 doelpunten kwamen de heren steeds een stukje dichter bij de Piranha’s.  het kwartje kwam tot een eind met een stand van 6-8.
In het vierde kwartje kon er dus nog van alles gebeuren. De Dinkel ging net zoals het derde kwartje vol in de verdediging. Toch kwam er in de eerste 30 seconde een tegendoelpunt. Dit gaf de heren nog meer power om toch tot een gelijk stand te komen. Dit lukte ook nog met nog ruim 2 minuten op de klok zou dit ook weer erg spannend worden. Er werd echter niet meer gescoord en de wedstrijd is geëindigd met een stand van 9-9.