Als eerst deze week gingen de kinderen van onder de 13 te water. Ze moesten tegen de Veene. Het eerste kwartje kwam de Dinkel goed vrij en wisten een aantal keer prachtige doelpunten te maken onder andere van Joy Labrie en Nina Wijering. Door goed samenspel en vrij zwemmen is het eerste kwartje geëindigd met een stand van 6-0.
Het tweede kwartje was de Dinkel wat afwachtende, maar de verdediging bleef sterk waardoor de Veene nauwelijks tot scoren over kwam. Als ze tot scoren wilden komen werden de ballen er goed uitgehouden door keeper Kees Kuipers. Ook in dit kwartje kwam de Dinkel tot scoren en het tweede kwartje stopte met een stand van 9-0.
Tijdens de rust is er bij de Dinkel van keeper gewisseld. Jordy Bernink nam de keepers plek over. De Dinkel bleef sterk en was de tegenpartij elke keer te snel af door weg te zwemmen en vrij voor doel te komen. Toch sluikte de vermoeidheid er langzaam in. Echter gaven ze niet op en kwamen ze meerdere malen tot scoren toe. Het een a laatste kwartje is afgesloten met een stand van 13-0.
Het vierde en laatste kwartje was de vermoeidheid groot bij de Dinkel. De Veene profiteerde hier van en wist toch nog tot scoren te komen en van die verschrikkelijke 0 af te komen. Echter was de pot al gespeeld met zo’n grote voorsprong. De wedstrijd is geëindigd met 18-2.

Het onder de 17 team had een uitwedstrijd tegen ZPC De Hof. De Dinkel ging met goede moet de wedstrijd in. Toch werd dit niet beloond en ze kwamen al snel op een flinke achterstand. Dit door twee keer een uitsluiting van spelers van De Dinkel, Petter Eshuis en Tygo Franke.  Na het eerste kwartje was stand 5-0.
De Dinkel bleef ook het tweede kwartje door bikkelen. Dit helaas ook zonder resultaat. ZPC de hof was in deze pot toch de sterkere partij. Toch gaven de Dinkel leden niet op en wist Petter Eshuis nog tot scoren te komen. Dit gebeurde in de laatste minuut van dit kwartje en had helaas geen grote effecten meer.
Door verschillende cap wissels in beide partijen veranderde de opstelling in beide ploegen. Dit was weer even wennen voor iedereen. In het derde kwartje zijn er daarom ook geen doelpunten gevallen.
Het vierde kwartje was een uitputtingsslag voor beide ploegen. Helaas wist ZPC De Hof wederom meerdere malen tot scoren te komen.  De Dinkel verloor wat punten in de verdediging. Waardoor de wedstrijd is geëindigd met een stand van 13-1. De Dinkel kan wel met opgeheven hoofd terug kijken op deze wedstrijd.

Als laatste ging het Heren 2 team te water. Ze moesten een uitwedstrijd tegen EZC. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het openingsdoelpunt werd gemaakt door EZC. Hierop kwamen de heren terug met een tegendoelpunt.  Het eerste kwartje stopte met een eindstand van 1-2 in voordeel van de Dinkel.
Het tweede kwartje was erg spannen en het balbezit ging gelijk op. Beide partijen kwamen tot scoren. Ook waren er twee uitsluitingen bij de Dinkel. Namelijk Tom Olde Dubbelink en Walter Wigger. Bij 1 daarvan is ook een doelpunt uitgekomen. Het kwartje eindigde met 2-4 wederom in voordeel van de Dinkel.
Het derde kwartje bleef de Dinkel erg sterk vooral in de verdediging. Hierdoor kwamen de heren van EZC maar 1x tot scoren toe. Ook EZC had een sterke achterhoede en ook de Dinkel kwam maar 1x tot scoren toe. Met als eindstand 3-5 in voordeel van De Dinkel.
Tijdens het laatste kwartje was de vermoeidheid toegeslagen bij de Dinkel heren. Hier maakte EZC goed gebruik van door goede doorbraken en schoten. De Heren wisten toch nog een keer tot scoren te komen. Dit kwartje was EZC duidelijk sterker dan de Dinkel. EZC kwam spectaculair terug en de wedstrijd werk afgesloten met 7-6 voor EZC. De heren kunnen toch terug kijken op een goede wedstrijd.