Afgelopen weekend speelden onder de 17, Dames 1 en Heren 1 een wedstrijd.

De Dames speelden als eerste om 18.15 in Enschede tegen EZC. Het was een mooie wedstrijd met een gelijkwaardige tegenstander. Sterre Frielinck en Lonneke Geers uit onder de 17 speelden deze wedstrijd met de Dames mee. In de 1e periode wist Marell Peters al te scoren. Ze hielden deze voorsprong vast, mede dankzij het prachtige keepers werk van Jonne Oude Luttikhuis, tot de 3e periode waarin de tegenpartij twee keer wist te scoren en in de 4e periode nog eens 2. De wedstrijd werd mooi afgesloten met een doelpunt van Naomi Scheggetman, die de stand 4-2 voor EZC maakte.

Onder de 17 speelde om 18.30 in het thuisbad tegen ZPC De Hof uit Markelo. Sterre Wanink, Sanne Pleijhuis en Luuk Geers uit onder de 15 speelden deze wedstrijd met onder de 17 mee. In de 1e periode scoorde Sem Kortman, de tegenstander scoorde ook twee keer en daarmee viel de stand uit in hun voordeel. In de 2e periode scoorde Petter Eshuis. Helaas scoorde ook de tegenpartij, maar liefst zes keer, waarvan er twee voortkwamen uit strafworpen op doel. In de 3e periode scoorde Tygo Franke twee keer. Ook de tegenstander weer zes keer waarvan er ook weer 2 voortkwamen uit strafworpen. Nadat de tegenstander in de 4e periode nog 1 keer had gescoord, maakte Sem Kortman nog een doelpunt, wat de stand 5-15 voor ZPC De Hof maakte.

Heren 1 speelde om 19.15 in ons thuisbad tegen WS Twente uit Hengelo. In de 1e periode scoorde De Dinkel 2 keer en WS Twente 4 keer. Waardoor ze in de 1e periode met 2-4 achter stonden. In de 2e periode scoorden beide teams 4 keer, de periode eindigde in 6-8. Ook in de 3e periode scoorden beide teams evenveel, namelijk 2 keer, de periode eindigde in 8-10. In de 4e periode begonnen de heren hun achterstand in te halen met 4 doelpunten, waardoor ze uiteindelijk met 12-10 wonnen.

De wedstrijden van aankomend weekend zijn:
Zaterdag 10 november:
17.30 De Dinkel O13 – De Veene
18.15 De Dinkel Dames 1 – Piranha
18.15 EZC – De Dinkel Heren 2
Zondag 11 november:
17.00 ZPC De Hof – De Dinkel O17