Op zondag 30 september werden in Eindhoven in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion de Nederlandse Estafette Kampioenschappen gehouden. De beste zwemverenigingen van Nederland waren uitgenodigd voor het NEK. De sfeer in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion was geweldig! Ze zwommen in dezelfde ambiance als de Worldcup zwemmers en zwemsters als Ronomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk enz. De zwemmers van de Dinkel keken hun ogen uit! Zowel de lichtshow als het geluid van de muziek was overweldigend! Een ervaring voor onze kinderen om nooit te vergeten!

Qua prestaties zijn de Dinkelminioren tijdens dit kampioenschap boven zichzelf uitgestegen! Er werden veel persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering was voor Thijn Ekkelboom op de 50 meter schoolslag. Er werden meerdere Estafettes gezwommen door de jongens en de meisjes van de Dinkel. De jongens minioren 6 behaalden na drie estafettenummers een geweldige tweede plaats! Achter de ploeg van De Dolfijn Amsterdam. Derde werd  ZVZ Zoetermeer.

Trots namen de volgende jongens de zilveren nationale medaille in ontvangst (v.l.n.r zie foto): Chris Kleissen, Milan Veelders, Sam Leferink, Tiede Groener en Daan van Peet

Trainers Brigitte Hesselink en Danique Wagenvoort  worden bedankt voor hun betrokkenheid en goede begeleiding op deze mooie, sportieve dag!