Op de foto staan: Pien Doevelaar, Luuk Geers, Sanne Pleijhuis, Sterre Wanink, Dize Berning, Mark Journée. Marit Schäfer, Hanne Bonnes, Esmee Berning, Sanne Westerhof.

 

Afgelopen zaterdag zijn de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld. 

Heren 2 heeft gespeeld in Tubbergen tegen VKC H3. De jeugd onder 15 heeft thuis gespeeld tegen Losser en Heren 1 heeft thuis gespeeld tegen WZC-De IJsel 2 uit Wijhe/Deventer.

Heren 2 moest om 18:00 uit spelen tegen VKC in Tubbergen. In de eerste periode vielen er 5 doelpunten, alle 5 voor De Dinkel. In de tweede periode zijn er zijn er weer 5 doelpunten in gegaan voor de Dinkel en 2 doelpunten voor VKC, deze periode eindigde met 2-10. Ook in de derde periode wisten de heren kansen te benutten. Deze periode eindigde met 5-15. De heren wisten dit vol te houden en wonnen uiteindelijk met 7-18. Een goede start van het seizoen!

De jongens en meisjes onder 15 moesten om 18:45 thuis spelen tegen Losser. Sanne Westerhof heeft haar eerste wedstrijd gespeeld en was in de aanval vaak aanwezig en erg sterk. Verder heeft invalster Joy Labrie van het onder 13 team haar debuut gemaakt en een doelpunt weten te maken. Luuk Geers, als enige jongen, en de meisjes begonnen fanatiek aan de strijd tegen de jongens van Losser. Helaas was het al in de eerste periode te zien dat Losser sneller en sterker was. Maar De Dinkel gaf niet op!

In de derde periode hebben keeper Luuk Geers en speelster Hanne Bonnes gewisseld van plek en is Luuk het veld in gegaan om zijn team te kunnen helpen. Uiteindelijk hebben Sanne Pleijhuis, Joy Labrie en Sterre Wanink een doelpunt gemaakt en is de wedstrijd geëindigd in een stand van 3-10.

Heren 1 heeft om 19:30 gespeeld tegen WZC-De IJsel 2. Een combinatie van WZC uit Wijhe en De IJsel uit Deventer. In de eerste periode vielen er zes doelpunten waarvan vier voor de Dinkel en twee voor WZC-De IJsel. 

De wedstrijd ging gelijk op, maar De Dinkel heeft meer kansen benut dan WZC-De IJsel. De verdediging van WZC-De IJsel was op sommige momenten erg sterk, maar dat weerhield de heren er niet van om de wedstrijd te winnen met 8-5.

Volgende wedstijden zijn zaterdag 22 september:
15.00 VZ&PC Vriezenveen – De Dinkel Gemengd O15
19.00 WS Twente Borne- De Dinkel Heren 1
19.30 Het Ravijn Nijverdal – De Dinkel Dames 1