Als je wekelijks met de mastergroep van de Dinkel traint, is het een leuke sportieve uitdaging om eens in de 2 jaar aan een grotere wedstrijd dan bv het zuiderzeecircuit, mee te doen.
Toen dus bekend werd dat de Europese Master Kampioenschappen in Slovenië gehouden zouden worden,  hebben we een vergadering (met versnapering) belegd en de mogelijkheden van deelname bekeken.
Helaas moesten de leden die in het onderwijs werkzaam zijn al snel afhaken, want in september is het lastig vrij te krijgen ivm aanvang nieuwe schooljaar. In de maanden voor de wedstrijd werd het aantal deelnemers nog minder door mooie (zwangerschap) maar ook minder mooie (operatie, ziekte) oorzaken.
Uiteindelijk bleef een 8-tal deelnemers over tw: Richard Lucas, Wouter Keizers, Judith Heijdens, Anja Tijink, Annet Rikhof, Andrea Groeneveld, Gea Schuurman en Karin Oude Ophuis. Door het geweldige weer deze zomer was het een genot om te trainen in Nordhorn, bei unsere deutsche freunden Waspo.

<Download het hele bericht in PDF-formaat>