Op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni  werden in het Twentebad in Hengelo de Overijsselse Minioren Finales gezwommen. Voor de Minioren de laatste en spannendste wedstrijd van het seizoen. De Dinkel Denekamp was met 20 minioren vertegenwoordigd. Er werden 34 programma’s gezwommen en de tijden werden geregistreerd met een elektronische tijdwaarneming. Onze zwemmers zijn in totaal 156 keer gestart.
Zowel op zaterdag als zondag werden onze Minioren fantastisch begeleid door Brigitte Hesselink, Peter Heskamp, Ilse Bult, Claudia Holterman en Ilone Siers. Bedankt allen voor jullie grote betrokkenheid!
De zwemmers deden hun uiterste best! Er werden maar liefst 80 nieuwe persoonlijke records gezwommen! De grootste verbetering staat op naam van Yfke Wennink. Zij zwom maar liefst 17 seconden van haar 50m vlinderslag af! Gefeliciteerd Yfke! Heel knap gedaan!

Ook werden er een mooi aantal medailles behaald door onze kanjers:
Gouden medailles: Pien Hemmelder  en Tiede Groener (5X).
Zilveren medailles: Pien Hemmelder (4X), Milan Veelders (2X) en Lynn Wennink.
Bronzen medailles: Chris Kleissen (3X), Elle Wassink en Milan Veelders

Het was een geslaagd weekend! De minioren van De Dinkel mogen heel trots op zichzelf zijn! Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan!