Aan het jaarlijkse pinksterzwemtoernooi in het 50m buitenbad in Nordhorn deden 88 Dinkelzwemmers/sters mee. Ze kwamen 327 keer aan de start en behaalden liefst 125 medailles! Van de 47 verenigingen uit Duitsland, Nederland en Polen werd De Dinkel ruim eerste in het medailleklassement.
De speciale “ Burgermeister-Berling-Pokale” werden gewonnen door: Elle Wassink (2007,vrije slag), Chris Kleissen (2007, vrije slag), Tiede Groener (2007,vlinderslag). Dennis Kamps won de “Alte Garde” Pokal (100m en 200m rugslag). Sterre Mooiweer won de Delfinoh-Pokal op de 100m rugslag in een nieuw pinksterrecord,in de tijd van 1.04.68.
Ook Lonne Dijkhuis zwom een nieuw pinksterrecord op de 100m schoolslag in een tijd van 1.13.46. Op de 4x100m wisselslag zwommen de dames Laura Rolink, Lonne Dijkhuis, Sterre Mooiweer en Janneke Lenderink een nieuw pinksterrecord in 4.27.86.
 
We kunnen ook trots zijn op onze allerjongste Dinkelzwemmertjes (2009). Zij kwamen in Nordhorn voor het eerst aan de start. Dit waren Mila Soethof, Yfke Wennink, Elin Westerhof en Gijs Westerhof. De ‘kookmoeders’ zorgen voor een prima natje en droogje (met zeer gewaardeerde ondersteuning van Bonfait). Geweldig gedaan allemaal!