Afgelopen weekend zijn beide heren teams, twee jeugdteams en vkc dames in actie gekomen.

De jeugd onder de 13 jaar moesten dit weekend uit tegen Het Ravijn. In het eerste kwartje werd al duidelijk dat de Dinkel hoger staat dan Het Ravijn omdat er, mede dankzij Luuk Geers, vier doelpunten zijn gemaakt. Ook in de andere kwartjes was de aanvallende partij voornamelijk de Dinkel, wat als einduitslag gaf 7-14.

De jeugd onder de 15 jaar hebben een erg goede wedstrijd gespeeld. Het liep telkens gelijk op door goede verdediging en aanvallende acties van beide teams. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Tygo Franke. Maar dat bleef er niet bij, de eindstand was uiteindelijk 6-7 door een afgekeurd doelpunt voor de jeugd van de Dinkel.

De altijd spannende wedstrijd van de heren teams van de Dinkel werd ook dit weekend gespeeld. Het liep zoals altijd erg tegen elkaar op. De tussenstand na twee kwartjes was 6-6, toch wisten heren 1 steeds meer het verschil te maken waardoor de eindstand 8-12 was voor heren 1.

In de eerste periode was het Vkc dat direct liet zien wat er moest gebeuren.
Het waren jeugdspeelster Laurissa Krom en Sophie Derkman die Vkc op voorsprong wisten te zetten. Door kleine slordigheidjes wist ook Arnhem wat terug te doen 2-3.
Het waren beide teams die 1x wisten te scoren in de tweede periode.
In de derde periode gaf coach Rob Kienhuis aan dat er een tandje bij gezet moest worden wilden we met de winst naar huis gaan. Er werd meer ingezwommen waardoor inzwemmende mensen vrij kwamen. Even was er een voorsprong van 3 doelpunten, maar ook steeds weer wist ENC de aansluiting te vinden. De vierde periode werd gestart met 5-6.
In de laatste periode moest er een gat worden geslagen. Het was Marie-Clair Ottenhof die met een afstandsschot Vkc op een 5-7 voorsprong wist te zetten. Met nog 20 sec op de klok veroverde Arnhem de bal en wisten een goed afgeronde aanval op te zetten. Met nog 5 sec en een voorsprong van 6-7 wist Vkc het spel rustig uit te spelen en werden het goede zaken gedaan tegen degradatie.