De Dinkel CG1 (<15) – VZ&PC CG1 (<15)
Het eerste team van De Dinkel die dit weekend thuis moest spelen is het team onder de 15, die tegen VZ&PC moesten. De Dinkel wist erg goed samen te spelen maar er was toch vaak last van balverlies. In de eerste periode had de jeugd moeite met verdedigen waardoor de tussenstand hier 0-5 was. In de tweede periode wist Lonneke Geers door goed samenspel een doelpunt te maken. In de derde periode werd er goed verdedigt en goed gezwommen door De Dinkel, maar dat resulteerde jammer genoeg tot niets. In de laatste periode hebben Lonneke Geers en Tygo Franke allebei een doelpunt gemaakt. Jammer genoeg was de eindstand 3-11 en bleven de punten niet in Denekamp.

De Dinkel Da1 – EZC Da4
Dit weekend moesten de dames van De Dinkel spelen tegen de dames van EZC. De Dinkel had de vorige wedstrijd ook al van hun gewonnen dus ze moesten laten zien wie er de baas waren. Er werd erg goed samengespeeld en zowel de verdedigers als de aanvallers waren erg op dreef. In de eerste periode ging de bal wat rustig rond en waren er zo hier en daar wel een paar pogingen op doel, alleen zonder resultaat. In de tweede periode wist Marell Peters twee doelpunten te maken en Naomi Scheggetman wist een doelpunt te maken na een vijf meter.  Ook in de derde periode wist Marell Peters twee doelpunten te maken. In de vierde periode waren er nog vele kansen, onder andere van Sterre Frielinck en Lieke Greven, maar dit leverde jammer genoeg geen doelpunten op. De eindstand is geworden 5-0 voor de Dinkel dames.

De Dinkel H2 – De Zandstuve H2
De heren 2 van De Dinkel moesten dit weekend thuis spelen tegen De Zandstuve. De heren van de Dinkel begonnen sterk en kwamen al erg snel op een voorsprong te staan door doelpunten van Stefan Bonnes en Twan Eshuis. Ook werden er in de tweede periode verschillende doelpunten gemaakt door Mark Geers, Marco Nijmeijer en Twan Eshuis. De verdediging van de Dinkel was erg sterk waardoor er nog steeds geen doelpunt werd gemaakt door de tegenstanders. Ook in de derde periode was dit niet het geval, Wouter Dingeldein wist nog wel twee doelpunten te maken waardoor het voor de laatste periode 13-0 stond. In de laatste periode wisten Marco Nijmeijer, Stefan Bonnes en Sven Koedijk ook nog een doelpunt te maken. Er werd door de heren erg goed verdedigt maar ook de tegenstanders wisten nog een doelpunt te maken. De eindstand is geworden 17-2 voor de Dinkel heren 2.

De Dinkel H1 – De Zandstuve H1
Ook de heren 1 van De Dinkel moesten dit weekend thuis spelen tegen de Zandstuve. De heren van de Dinkel wisten in de eerste periode al een grote voorsprong te maken door meerdere doelpunten van onder andere Bouke Kroeze, Sil Koedijk en Jorrit Oude Ophuis. De tussenstand was na de eerste periode al 10-0. Ook in de tweede periode wisten de heren van de Dinkel veel te scoren, door goed samenspel en een paar mooie doelpunten van Bram Doevelaar, Bas in t Veld, Jorrit Oude Ophuis en Sepp Hermelink, wisten zij de tussenstand op 15-0 te krijgen. In de derde periode kregen de heren van de Dinkel hun eerste tegendoelpunt, ondanks dat ze zelf ook nog vijf doelpunten hebben gemaakt. In de vierde periode wilden de heren van de Dinkel toch nog even laten zien wat ze kunnen waardoor de eindstand resulteerde in 28-1 voor Heren1 van de Dinkel.

VKC Da1 – OZ&PC Da2
In de eerste periode was duidelijk dat het een gelijkopgaande wedstrijd was. Ook werd duidelijk dat er veel moest gezwommen worden, aanvallen werden kort naar elkaar opgezet, er werd dus veel gevraagd van beide teams. Vkc wist de openingstreffer te maken, maar een antwoord uit Oldenzaal kwam snel. Na de eerste periode was er een voorsprong van 3-4 voor de dames van OZ&PC
In de tweede periode werd het spel wat fysieker. Er was meer onderling contact en hiervoor werd niet gefloten, beide teams wisten hier nog op een rustige manier mee om te gaan, en bleven aanvallen opzetten. Gelijkstaand werd er gescoord deze periode, het was Sophie Derkman die voor Vkc deze periode een aantal keren het net wist te vinden. 7-8 In de derde periode werd het spel nog fysieker. De arbitrage had dit niet geheel in de hand, waardoor het spel bij beide teams harder werd wat over en weer irritaties op leverde. Oz&pc wist hier het beste mee om te gaan en het meest rustig te blijven onder deze omstandigheden. Ze wisten deze periode dan ook afstand te nemen van de Tubbergse. 8-11 De laatste periode moest er rustig worden gebleven, ga terug naar je eigen spel en ga niet mee in het fysieke. We waren niet kansloos deze wedstrijd dus zorg dat de stand word terug gedrongen. Veel inzwemmende acties, maar ook acties waarin risico’s werden genomen maakten dat we na het laatste fluitsignaal een stand van 10-14 op de klok stond.

Programma 17 maart
WS Twente CG1 – De Dinkel CG1 om 17:30
De Dinkel Da1 – WS Twente Da3 om 19:00