Zwem- en waterpoloclub brengt Dinkellandse jeugd in beweging
De Dinkel Denekamp (450 leden/110 vrijwilligers) organiseerde met de KNZB in zwembad Dorper Esch de Dinkellandse schoolzwemkampioenschappen. Het was weer een gezellige volle bak in een luidruchtige, maar super-enthousiaste sfeer. Alle scholen van Dinkelland waren uitgenodigd. Daarvan zwommen er negen scholen mee met 160 kinderen, eerlijk verdeeld naar leeftijd en het aantal zwemclubleden. Het evenement werd  begeleid door officiële tijdwaarnemers en vrijwilligers van De Dinkel Denekamp.
Vanaf de bomvolle tribunes zagen ouders, vriendjes en leerkrachten een spectaculaire strijd. Meegekomen kinderen konden behalve juichen, zich ook vermaken in het recreatiebassin. Het toernooi werd gewonnen door de Kingschool team 1 uit Denekamp en de tweede plek was voor de Kerkewei team 1 uit Rossum. Derde werd de Zevenster team 1 uit Denekamp. Deze drie teams mogen meedoen aan de regionale Kampioenschappen op 21 aprili in Oldenzaal. Eigenlijk waren alle 160 kinderen winnaars: ze kregen een herinneringsvaantje én twee officiële, handgeschreven oorkondes!