Dit weekend werden er 4 wedstrijden gespeeld.

Het begon met de wedstrijd van de jongens en meisjes van onder de 15, zij namen het op tegen OZ&PC een gedugde tegenstander. Meteen in de eerste minuut werd duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden voor de Dinkel. OZ&PC begon sterk in de eerste periode en daar schrok de Dinkel van. Met een 5-0 voorsprong voor de thuis spelende ploeg wist de Dinkel wat er moest gebeuren. In de tweede periode werd de Dinkel weer terug in het spel gebracht door twee mooie treffers van Petter Eshuis en Sem Kortman. Maar OZ&PC liet zien dat ze niet zomaar te verslaan waren, waarna zijn hun score verder uitbouwden. Helaas werd de wedstrijd verloren.

De tweede wedstrijd werdt gespeeld door Vkc’03 tegen Aquapoldro. De dames hadden wat goed te maken tegen Aquapoldro uit Apeldoorn.De uit wedstrijd in Apeldoorn werd met 11-10 verloren. Dus aren de dames er op gebrand om de punten in Tubbergen te houden.Vanaf het begin werd er vol press gespeeld, en werd er goed ingezwommen. Dit resulteerde direct in goede en uitgespeelde aanvallen. Sophie Derkman kon het eerste doelpunt op haar naam schrijven. Goed voorbeeld doet volgen en ook Marly Stopel wist het net te raken.Door een foutieve uitsluiting aan de kant van Aquapoldro kreeg Vkc ook nog een 5 meter, deze werd benut waardoor de voorsprong aan de Tubbergse kant bleef.Door een aantal goed geplaatste schoten van de Apeldoornse wisten ze de aansluiting te houden.De tweede periode begon met een voorsprong van 5-4 voor Vkc!Het was een gelijkwaardige opgaande 2e periode. Alleen de aanvallen aan Vkc kant werden niet juist afgerond. Ballen raakten de lat en paal, maar het net werd niet meer gevonden. Aquapoldro wist daarentegen het net wel te vinden en nam hiermee de voorsprong over 5-6!In de derde periode werd iedereen op scherp gezet. De winst kon binnen gehaald worden, maar dan moest er wel vol voor geknokt worden. Veel werd er ingezwommen en alle gezichten stonden dezelfde kant op.In deze periode moest er veel worden gezwommen, bij beide teams werden de aanvallen niet afgerond. Uiteindelijk wisten beide teams 2x te scoren deze periode.
Vkc keek dus nog steeds tegen een achterstand aan 7-8.Iedereen was er op gebrand deze punten in Tubbergen te houden. Aanvallen werden goed opgezet en op kracht en karakter werden hieruit doelpunten gescoord.In een, voor publiek, bloedstollende laatste periode wist Vkc de winst naar zich toe te trekken.Met een 10-9 blijven eindelijk de 3 punten in Tubbergen!

De derde wedstrijd werd gespeeld in Tubbergen door Dames 1 van de Dinkel tegen Scholtenhagen dames 1. Ook deze dames hadden wat goed te maken tegen Scholtenhagen. Uit de eerste periode bleek dat het een nek aan nek race zou worden. Met ballen die over en weer goed gespeeld werden en goed samen spel van de Dinkel wisten zij de eerste periode door te komen met een 1-0 achterstand. Scholtenhagen wist maar moeilijk het doel te bereiken, maar was toch sterker als de Dinkel. Met in de vierde periode nog 4 minuten te gaan wist Marell Peters de Dinkel terug in de wedstrijd te krijgen met twee doelpunten, waarna er nog twee minuten gespeeld moesten worden met een 2-3 stand, alles was nog mogelijk. Helaas wist Scholtenhagen het doel van de Dinkel nog één keer te bereiken en namen zij de punten mee naar huis. De wedstrijd resulteerde in een 2-4 uitslag.

De laatste wedstrijd werd op een zondag gespeeld door heren 2 van de Dinkel, zij namen het op tegen Piranha heren 2. In de eerste periode wist Sven Koedijk een stempel te zetten op de wedstrijd. Waarna het al snel bleek dat Heren 2 sterker waren, toch bleven de doelpunten uit in de eerste periode. In de tweede periode wisten de heren dat hier verandering in moest komen, want in de tweede en derde periode volgen er meerdere malen ballen in het doel van Piranha. Even leek het erop dat de heren huiswaarts zouden keren met geen enkel doelpunt voor Piraha, toch gaven zij in de laatste anderhalve minuut toch een doelpunt weg. De wedstrijd werd gewonnen met 11-1 en hiermee sloten de heren dit waterpolo weekend goed af.

Volgende week worden de volgende wedstrijden gespeeld:
24 feb              14:15   VZ&PC Heren 4                         –          De Dinkel heren 1                    De Stamper
24 feb              16:30   De Dinkel <15             –          Losser <15                              Dorper Esch
24 feb              17:30   De Zandstuve Heren 1   –          De Dinkel Heren 2                    De Stamper
24 feb              18:00   De Dinkel Dames 1       –          ZPC De Hof Dames 2                 De Vlaskoel
24 feb              18:45   Vkc’03 Dames 1           –          Aqua-Novio’94 Dames 1           De Vlaskoel