Dit weekend zijn er drie wedstrijden gespeeld, twee heren wedstrijden en 1 jeugd wedstrijd.
Alle drie de wedstrijden zijn s’avonds gespeeld in Denekamp in het dorper Esch.

De eerste wedstrijd was van de jeugd onder de 15. De dames en heren moesten thuis spelen tegen EZC Enschede. Het team heeft zeer goed samen gewerkt. En hard gestreden tegen de dames en heren uit Enschede. Na een aantal goede aanvallen hebben de dames en heren uit Denekamp 3 doelpunten gescoord. Maar helaas was het team uit Enschede wel wat sterker en hebben 10 doelpunten gemaakt. Uiteindelijk ik het 3-10 geworden voor EZC Enschede.

De tweede wedstrijd waren de heren 2 tegen VP&ZP uit Vriezenveen. De heren hadden mooie acties gemaakt waar veel doelpunten uit kwamen. De heren uit Vriezenveen hebben zeer hard gevochten tegen de heren uit Denekamp, maar met niet zo heel erg veel resultaat: De heren hebben 7 doelpunten kunnen maken. Maar De Dinkel heeft er toch 10 meer kunnen maken. Na een fanatieke wedstrijd is de stand 17-7 voor De Dinkel geworden.

De derde en laatste wedstrijd was van de heren 1 tegen De Grunte uit Hardenberg. Het was meteen in het begin van de wedstrijd al wel duidelijk dat De Dinkel aan de winnende hand was en dat was ook te zien aan de eindstand. Na zeer sterke aanvallen van De Dinkel waar de heren uit Hardenberg niet tegen op konden. Was de eindstand 19-2 geworden.

De volgende wedstrijden zijn:
17 feb   15:30     OZ&PC CG1 (Gemengd-C <15) – De Dinkel CG1 (Gemengd-C <15)          Vondersweijde
17 feb   17:15     De Dinkel Da1 (Dames) – Scholtenhagen Da1 (Dames)  De Vlaskoel