Afgelopen zondagmiddag werd in zwembad Vondersweijde in Oldenzaal het tweede deel van de Swimkick-Minioren wedstrijd gezwommen. De jongste zwemmers (leeftijd 6-11 jaar) van De Dinkel zwommen tegen zwemmers van OZ&PC, EZC en ZC Losser op verschillende afstanden, variërend van 25 meter tot 400 meter.
De Dinkel deed mee met meer dan 40 zwemmers. In totaal werden er 55 nieuwe persoonlijke records gezwommen en werden 47 medailles behaald: 17x goud, 18x zilver en 12x brons. Er waren veel nieuwe jonge zwemmers bij, die deze middag hun tweede echte wedstrijd zwommen. Deze keer was dat tegen zwemmers van andere clubs: de vorige wedstrijd was namelijk begin januari in het eigen zwembad bij de clubkampioenschappen. Marianne Janse verbeterde haar 25m schoolslagtijd van de clubkampioenschappen met maar liefst 16 seconden naar 36.80.

De podiumplaatsen werden deze middag behaald door de volgende zwemmers:
1e plaats: Juup Arends (2x), Ties Ekkelboom, Kars Gelevert, Laurien en Mattea Gliese-Slooijer, Tiede Groener (2x), Hanne Groeneveld, Pien Hemmelder (2x), Maudi Kamphuis, Thijs Olde Monninkhof, Gijs Westerhof, Marit Westerhof en Zeb Wolbert.
2e plaats: Stef Aveskamp, Matijn Bodde, Nikki Boers (2x), Laurien, Mattea, Maudi, Chris Kleissen, Thijs, Marlou Rademaker, Wies Ruinemans (2x), Mila Soethof (2x), Milan Veelders, Lynn Wennink en Zeb Wolbert.
3e plaats: Stef, Matijn, Ties, Kars, Nikki Gelevert (2x), Hanne, Lynn en Yfke Wennink, Elin Westerhof (2x) en Marit Westerhof.

In de afsluitende estafette (4x50m vrije slag) zwommen 2 teams van De Dinkel tegen een team van OZ&PC. In een spannende strijd bleef team 1 (Chris, Pien, Lynn en Tiede) het tweede team (Laurien, Milan, Sven en Kars) net voor. Ze werden respectievelijk eerste en tweede in deze estafette.