Dit weekend werden er vier wedstrijden gepeeld door De Dinkel.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen De Zandstuve Dames 1 en De Dinkel Dames 1. Na de winst van vorige week begonnen de Dames met volle moed aan de wedstrijd. In het eerste kwartje werden de Dames wakker geschud, het zou een moeilijke wedstrijd worden. In de tweede en derde periode werd veel gescoord door De Zandstuve, toen werd duidelijk dat ze toch net iets te sterk waren. In de vierde periode werd de Zandstuve tegengehouden en werd er niet meer gescoord. De wedstrijd werd verloren.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door de jongens en de meisjes van onder de 13, thuis in Dorper Esch. Er werd vel aan de wedstrijd begonnen, maar al snel wist BZC Schuurman een openingstreffer te maken. Maar De Dinkel liet er geen gras over groeien en kwam snel, door middel van Luuk Geers, op een gelijkstand 1-1. In de twee volgende kwartjes werd er vooral gescoord door BZC, maar de Dinkel gaf niet op. In het laatste kwartje kwamen ze namelijk goed terug. Met een doelpunt van Marit Schäfer en nog een van Luuk Geers werd de wedstrijd beëïndigd. De wedstrijd werd met 6-3 verloren.

De derde wedstrijd werd ook thuis gespeeld door Heren 2 tegen EZC H5. Ook deze wedstrijd werd begonnen door een openingstreffer van de tegenpartij. Maar de heren lieten het hier niet bij zitten en scoorden in een korte periode 3 doelpunten. De eerste periode werd beëindigd in 5-2. Als snel wisten de Dinkel dat zij sterker waren dan de tegen partij en hierdoor bleef het doelpunten aantal groeien. Met een paar doelpunten tegen werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 13-5.

De laatste wedstrijd werd gespeeld door Heren 1 tegen Losser Heren 3, ook in het thuis bad. Voor de verandering opende Bas in t Veld de wedstrijd met een doelpunt, waarna Losser snel een antwoord had. Maar de Dinkel wist hier goed op te reageren, waarmee zij in de eerste en ook de tweede periode verder uitliepen. Losser scoorde nog een aantal doelpunten, maar de Dinkel was toch de gehele wedstrijd beter. De wedstrijd eindigde in 16-9 winst.

De wedstrijden die volgende week gespeeld gaan worden zijn:
20 jan  17:30               De Dinkel < 15       –      Scholtenhagen CG1 <15                      Dorper Esch
20 jan  19:00               EZC H5 Heren 1    –       De Dinkel Heren 1                               Het Slagman
20 jan  16:30               VKC’03 Dames 1   –      EZC Dames 1                                       De Vlaskoel