Op zaterdag 6 januari werd het Minioren Junioren Circuit deel 2 gezwommen bij de Dinkel.  De sfeer zat er goed in tijdens de eerste wedstijd in het nieuwe jaar. De kinderen van de Dinkel deden hun uiterste best om mooie zwemtijden neer te zetten! Dat is ook deze keer weer goed gelukt! Onder begeleiding van de trainers Sabine Westerhof, Peter Heskamp, Claudia Holterman , Brigitte Hesselink en Ilone Siers – Jansink werden er werden maar liefst 71 nieuwe persoonlijke records gezwommen! Gefeliciteerd Dinkel – zwemmers! Mette Heskamp had de grootste verbetering bij de 100 meter schoolslag! Ze verbeterde haar tijd van 1:55.87 naar 1:45.12. Knap gedaan hoor Mette!  Ga zo door!

De medaillewinnaars zijn: Luc Aveskamp, Matijn Bodde, Claire Bosch, Anne ter Braak, Arnoud Bult, Kars Gelevert, Nikki Gelevert, Laurien Gliese – Slooijer, Tiede Groener, Daniel Heitbrink, Pien Hemmelder, Mette Heskamp, Sven Kreikamp, Miland Lucas, Eline Lutters, Hanne Olde Dubbelink, Daan van Peet, Leendert Pelleboer, Luuk Ruinemans, Cas Veelders, Milan Veelders, Elle Wassink, Yfke Wennink en Marit Westerhof.

Een dag later deden de zwemmers alweer mee met de clubkampioenschappen. De allerjongsten die voor het eerst meededen ontvingen trots hun medaille. Zie foto.

Voor zwemclub de Dinkel was het een goed begin van het nieuwe jaar! We zijn trots op onze zwemmers!