Op zondag 7 januari zijn de clubkampioenschappen van zwemclub De Dinkel gehouden. Onder leiding van een groot deel van de trainers werd er, per leeftijdscategorie, gestreden om de titel clubkampioen 2017.
De allerjongste zwemmers zwommen de 25 of 50 meter vrije slag, rugslag en schoolslag. Vanaf junioren leeftijd wordt ook de 50 vlinder gezwommen naast de 50 vrij, 50 rug en 50 school.
De titel clubkampioen ging bij de allerjongste zwemmers, de minioren, naar: Mattea Gliese-Slooijer (meisjes 6 jaar), Jort Gelevert (jongens minioren 2, geboortejaar 2010), Yfke Wennink (meisjes minioren 3, geboortejaar 2009), Gijs Westerhof (jongens minioren 3), Pien Hemmelder (meisjes minioren 4), Milan Veelders (jongens minioren 4), Elle Wassink (meisjes minioren 5) en Tiede Groener (jongens minioren 5).
Bij de dames zijn de clubkampioenen Eline (meisjes junioren 1, geboortejaar 2006), Yke Groener (meisjes junioren 2), Puck Koopman (meisjes junioren 3), Joy van Dieren (dames jeugd 1), Quinty Setlight (dames jeugd 2) en Lonne Dijkhuis (dames senioren).
Bij de heren zijn de clubkampioenen: Kars Gelevert (jongens minioren 6, geboortejaar 2006), Milan Lucas (jongens junioren 2), Daniel Heitbrink (jongens junioren 3), Lukas Binnekamp (jongens junioren 3), Robin Kamps (jongens junioren 4), Milan van Dieren (heren jeugd 1), Dennis Kamps (heren jeugd 2) en Jeroen Gijselaar (heren senioren).
De Benerink bokaal, de bokaal voor de meeste PR’s van 12 jaar en ouder, is gewonnen door Yke Groener. En Sjoukje Wynia bokaal, de Kottelpeer, de bokaal voor de meeste PR’s onder de 12 jaar, is gewonnen door Anne ter Braak. In 2017 zijn de meeste clubrecords verbroken door Sterre Mooiweer en Joy van Dieren.
Daarnaast werden er nog meerdere oorkondes van de KNZB regio oost uitgereikt aan zwemmers in verband met het verbreken van een of meerdere regiorecords. Karst Boersma, Koen Brummelaar, Lonne Dijkhuis, Yke Groener, Dennis Kamps, Anouk Knippers, Kiki Koopman, Puck Koopman, Janneke Lenderink, Marieke Lenderink, Sterre Mooiweer, Sanne Temmen en Noortje Timmerman mochten een of meerdere oorkondes in ontvangst nemen.