Van 14 t/m 18 december werden in Eindhoven de Nederlandse Jeugd- en Juniorenkampioenschappen (korte baan) gezwommen. De Dinkel was hier weer goed vertegenwoordigd met 21 zwemmers. Onder leiding van trainers Linda Huisjes, Danique Wagenvoort en Monique Beerens werden er mooie resultaten geboekt.
Er sneuvelden vele persoonlijke beste tijden in mooie en spannende races, waarbij er 7 medailles en vele top 10 klasseringen behaald werden. Yke Groener behaalde 5 individuele medailles bij de meisjes junioren 2 (jaargang 2005) en de estafetteploeg, bestaande uit Sanne Temmen, Yke Groener, Marieke Lenderink en Puck Koopman, wist zich na spannende races knap 2x naar een zilveren plak te zwemmen bij de Nederlandse junioren meisjes op de 4×100 en 4×200 meter vrije slag.
Er werden ook diverse clubrecords verbroken, waarbij Dennis Kamps het all-in clubrecord van Tjakko Ruinemans op de 200 rug uit de boeken zwom in 2.03.63.
Mooie resultaten  in Eindhoven en de trainersstaf kan tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi.