De Dinkel H2 – VKC’03 H3
Heren 2 van De Dinkel wisten dit weekend weer punten binnen te halen.  In de eerste periode moesten de heren van De Dinkel nog even wennen, ze kregen twee tegendoelpunten maar door het doelpunt van Frank Veltmann waardoor het 1-2 stond in de eerste periode. De tweede periode ging het veel beter voor de heren en wist Sven Koedijk gelijk spel te maken. Door twee doelpunten door Stefan Bonnes kwam de Dinkel 4-2 voor te liggen, ook had Marco Nijmeijer drie doelpunten gemaakt maar ze kregen ook weer twee doelpunten tegen waardoor de tussenstand 7-5 werd. In de derde periode liep het weer gelijk op. We hadden eerst zelf drie doelpunten gemaakt waarvan Marco Nijmeijer twee doelpunten en Twan Eshuis één doelpunt. Toen kregen de heren twee doelpunten tegen maar door een doelpunt van Stefan Bonnes werd het 11-7. In de laatste periode hadden we een doelpunt tegen, maar doordat de verdediging van De Dinkel de sterke midvoor van VKC’03 te slim af was waardoor zijn scoringskansen werden afgenomen. Hierdoor konden de heren van de Dinkel in de aanval en werden er veel doelpunten gemaakt door Bart Nijhuis, Stefan Bonnes, Wouter Dingeldein en Sven Koedijk (twee keer). Jammer genoeg kregen ze nog drie doelpunten tegen en wisten Marco Nijmeijer (twee keer) en Twan Eshuis het doelsaldo omhoog te krijgen naar 19-11.

Op zondag 17 december moet de Dinkel H2 uit tegen Piranha H2 om 14:00 in Enschede.

VKC’03 CG1 (<15) – De Dinkel CG1 (<15)
Ook het onder de 15 team van De Dinkel wist dit weekend punten binnen te halen. In de eerste periode heeft Lonneke Geers drie doelpunten gemaakt doordat er goed werd samengespeeld. Helaas kon het team van VKC’03 toch door de verdediging komen en hadden zij ook een doelpunt gemaakt met een tussenstand van 1-3. In het begin van de tweede periode had het Dinkel team een kleine tegenslag waarbij er vier doelpunten vielen. Toch hadden Tygo Franke en Petter Eshuis nog twee doelpunten gemaakt waardoor ze 5-5 stonden. In de derde periode vond er een cap wissel plaats tussen Sem Kortman en Sterre Wanink. Het Dinkel team moest hier nog even aan wennen en kregen daarom twee doelpunten tegen maar Petter Eshuis en Riduan Boersma wisten elk nog een doelpunt te maken. Ze kregen jammer genoeg ook nog een doelpunt tegen waardoor de tussenstand 8-7 was. In de laatste periode heeft Petter Eshuis door goed samenspel nog twee doelpunten gemaakt waardoor de eindstand 8-9 werd.

Op zaterdag 16 december moet de Dinkel CG1 thuis tegen De Mors CG1 om 17:30.

Losser DG1 (<13) – De Dinkel DG1 (<13)
Jammer genoeg heeft het Dinkel team van onder de 13 geen punten gepakt. De tegenstander had een te sterke verdediging. In de eerste periode heeft Luuk Geers twee doelpunten gemaakt, en dit waren ook de enigste doelpunten die werden gemaakt, door een goede samenwerking. De tussenstand was 0-2. In de tweede periode vielen er drie tegen doelpunten maar Hanne Bonnes heeft het weer gelijkspel kunnen maken. Helaas werden er weer vier tegen doelpunten  gemaakt en de tussenstand was bij deze 7-3. Het was moeilijk om deze achterstand in te halen en werden er ook nog drie doelpunten gemaakt door Losser. Hanne Bonnes en Marit Schäfer hadden toch nog een doelpunt gemaakt door het goede samenspel van de aanvallers. In de laatste periode hebben Hanne Bonnes, Marit Schäfer en Luuk Geers (twee keer) een doelpunt gemaakt. Losser heeft nog vijf doelpunten gemaakt. De eindstand was bij deze 15-9.

ZPC De Hof Da1 – VKC’03 Da1
Wederom hebben de dames van VKC’03 geen punten mee terug kunnen nemen naar Tubbergen. Vooraf was duidelijk waarop gelet moest worden en afspraken waren helder. In de eerste periode was het een gelijkopgaande wedstrijd. De gehele eerste periode stond er een voetbal stand op het scorebord 1-1. De tweede periode gebeurde er, op een aantal uitsluitingen na, weinig. Deze man-meer situaties werden aan beide kanten niet goed uitgespeeld waardoor er nog steeds 1-1 op de klok stond. In de derde periode wist VKC niet om te gaan met het fysieke spel, maar ook de juiste verdediging van de Hof. Hierdoor werd VKC veel afgefloten en kon de Hof de aanval weer opbouwen. VKC had geen antwoord op de sterke mid-voor acties van de dames uit Markelo. Deze wisten dan ook in korte tijd uit te lopen naar een 5-1 voorsprong. De laatste periode wilde VKC de voorsprong van de Hof niet te groot laten worden. Veel proberen in te zwemmen en zoeken naar elkaar. VKC wist door zwemmende acties nog een paar puntjes te pakken, met een uitslag van 7-5 kon VKC weer huiswaarts! Marie-Clair Ottenhof: 2 doelpunten ; Angelien Nieuwenhuis: 1 doelpunt ; Richelle Harberink: 1 doelpunt ; eigen doelpunt: 1 doelpunt