Afgelopen weekend speelden alle teams een competitiewedstrijd, waarvan 2 teams zelfs tegen elkaar! Het weekend begon met een thuiswedstrijd van de jeugd onder de 15 jaar. Zij namen het op tegen de nummer 2, WS Twente uit Hengelo. Bij het ontbreken van Lonneke Geers, Sanne Pleijhuis en Tycho Franke, hebben coaches Irma Berning en Maarten Rinket een beroep gedaan op het andere jeugdteam, onder de 13 jaar. Hierdoor speelden Luuk Geers, Hanne Bonnes en Marit Schäfer twee wedstrijden dit weekend. Waar er bij De Dinkel vooral meiden in het water liggen, was dat bij de tegenstander wat meer verdeeld, waardoor er snelle grote jongens redelijk makkelijk door de  verdediging van de thuisploeg gingen. De Dinkel keek dan ook al snel tegen een achterstand aan, tot groot genoegen van de vele meegekomen supporters van WS Twente. Pas in de 3e periode wist Sem Kortman het doel te vinden voor de Dinkel, nadat hij goed vrij kwam op de midvoor-positie. Sem kreeg veel goede kansen op deze manier, en wist er nog eentje te benutten. Petter Eshuis pikte ook nog een doelpunt mee, maar kon helaas niet stunten tegen deze sterke ploeg!

Vervolgens stond de clash van De Dinkel op het programma, heren 1 tegen heren 2! Hopelijk de een na laatste keer dat ze tegenover elkaar staan, want naar verwachting promoveert een van de twee naar de derde klasse. Heren 1 miste een aantal basisspelers, dus heren 2 rook zijn kans om misschien wel te kunnen winnen van het eerste team! Heren 2 kon dan ook al snel een voorsprong nemen door veel uitsluitingen aan de kant van heren 1. Pas in de 3e periode nam heren 1 de overhand en kwam het door doelpunten van onder andere Sil Koedijk en Jorrit Oude Ophuis op 6-6. Tot 8-8 ging het nog mooi gelijk op, maar toen moest heren 2 toch de meerdere erkennen in heren 1. Walter Wigger en Sepp Hermelink brachten de score op 10-8 en Sven Koedijk kon nog eenmaal scoren namens heren 2. Al met al een erg leuke wedstrijd en de punten bleven gelukkig in Denekamp!

Dames 1 reisde zaterdagavond af naar Haaksbergen om te spelen tegen de nummer laatste van de competitie, Scholtenhagen. De dames dachten hier punten te kunnen pakken dus begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Het werd er echter een met veel gehang en getrek, wat over het algemeen niet geliefd is bij de Dinkel. De aanval van de gasten liep niet lekker, er werd te weinig  gezwommen waardoor men de bal niet goed kwijt kon en deze dan ook veel onnodig verloren werd. De Dinkel had de tegenstander vermoedelijk wat onderschat, want al snel was daar een 3-0 achterstand. Wederom pas in de 3e periode wist de Dinkel te scoren, en wel door de goed zwemmende Sterre Frielinck, dit jaar voor het eerst speelster van de dames! Interimcoach Judith Krabbe gaf samen met de bank genoeg goede aanwijzingen voor de spelers, maar de Dinkel was niet bij machte om Scholtenhagen af te stoppen. Ietwat teleurgesteld vertrokken ze weer huiswaarts.

Op zondagmiddag 3 december, wanneer menigeen bij Sinterklaas op schoot zat, vertrok het team onder de 13 jaar naar Enschede voor een wedstrijd tegen de jeugd van EZC. EZC staat één plek lager dan de Dinkel, dus niet alleen de jongens en meiden, maar het meegekomen Denekampse publiek was zo mogelijk nog fanatieker! Met Kees Kuipers in het doel en Luuk Geers, Hanne Bonnes, Nina Wijering en Joy Labrie in de basis begon de Dinkel goed aan de wedstrijd. De eerste kans was voor Luuk, die helaas in zijn enthousiasme net naast schoot en de vrijliggende Joy daarbij over het hoofd zag. Daarna was het Hanne die het eerste doelpunt maakte na goed doortikken van Luuk. Er werd door de Dinkel vooral aanvallend erg goed samengespeeld, de vrije speler werd vaak gevonden en wanneer er snel gespeeld moest worden ging de bal ook snel naar voren. De supporters werden dan ook luider en luider en dit had uiteraard weer het gewenste effect op de spelers. Alle spelers blonken dan ook uit, zowel verdedigend als aanvallend. Met keeper Kees Kuipers als onbetwiste sluitpost, hij wist een paar goede ballen te stoppen waardoor er maar 3 tegendoelpunten zijn geïncasseerd! Aan de andere kant werd er maar liefst 15 keer gescoord. Een geweldige teamprestatie waarin de spelers individueel en in teamverband met sprongen vooruit gaan!

Zaterdag 9 december spelen de volgende teams:
16.30u Losser – De Dinkel onder 13 jaar in Losser
16.30u VKC – De Dinkel onder 15 jaar in Tubbergen
18.45u De Hof – VKC Dames 1 in Markelo
19.00u de Dinkel heren 2 – VKC in Dorper Esch
19.45u de Dinkel heren 1 – de Zandstuve in Dorper Esch