Dit weekend hebben beide heren teams gespeeld in Vriezenveen waar het bij beide herenteams doelpunten begon te regenen.
Heren 1 heeft gespeeld tegen de heren 1 van De Zandstuve uit Vriezenveen. Na dat de eerste 10 seconden gespeeld waren lag de bal al in het doel van de heren uit Vriezenveen. In de eerste periode is er 1 keer gescoord door De Zandstuve en het eerste kwart eindigde met een stand van 1-7. De rest van de wedstrijd bleven de ballen om de oren van de keeper vliegen, aan het eind van de wedstrijd begonnen de irritaties op te lopen bij het tegenstanders. Uiteindelijk is het 8-15 geworden.
Heren 2 moest ook uit in Vriezenveen tegen het heren 2 team van De Zandstuve. Beide heren teams hadden erg weinig spelers bij zich en het zag er dan ook uit dat het een vermoeiende wedstrijd zou gaan worden. Al vroeg in de wedstrijd kreeg het Dinkel team een doelpunt tegen, maar brachten daar snel verandering in door elkaar zeer goed aan te spelen en alle kansen zeer goed te benutten. Mark Journée hield nog een aantal moeilijke ballen tegen.

Het onder 15 team van de Dinkel moet ook uit spelen in Hardenberg tegen De Grunte.
Onder 15 team heeft uit gespeeld in Hardenberg de dames en heren hebben heel erg hard gestreden en alles eruit gehaald wat erin zal, helaas was het niet genoeg om te kunnen winnen. Het tegenstanders kreeg p’tjes en de Dinkel had hier erg goed gebruik van kunnen maken, maar heeft dat  helaas niet gedaan. Uiteindelijk heeft Tycho Franke de 2-1 gemaakt. Luuk Geers uit het onder 13 team heeft zeer goed gekeept.

Het enige team dat volgende week moet spelen zijn de dames van De Dinkel.

25 nov  19:45     WS Twente Da3 (Dames) – De Dinkel Da1 (Dames)         t Wooldrik          Borne

Dames VKC’03 in de hoek waar geen punten vallen!
Zaterdag middag reisden de dames af naar Brummen in Gelderland.
Om het op te nemen tegen De Spreng. Deze stonden 2 plaatsen boven de dames uit Tubbergen, dus de verwachting was dat de wedstrijd gelijk op zou gaan.
Door afwezigheid van vaste keepster Jorieke bezette ter gelegenheid Sophie Derkman de goal.
De wedstrijd begon goed voor de dames van Vkc, als snel kwamen ze op voorsprong door een mid-voor goal van Marly Stopel.
In deze periode bleef het van beide kanten opzetten van aanvallen maar doelpunten bleven uit.
Met een 1-0 voorsprong werd de tweede periode gestart. In deze periode begonnen de dames uit Brummen fysieker te spelen. Dit resulteerde in uitsluitingen aan beide kanten. Deze werden slecht uitgespeeld.
Passes aan de kant van Vkc kwamen niet over en werden slecht gespeeld, hierdoor konden de dames van de Spreng vele aanvallen overnemen.
De voorsprong werd in deze periode omgezet naar een achterstand 3-1.
In de laatste 2 periodes moest Vkc de rust bewaren, zuivere passes geven en aanvallen op de juiste manier opzetten.
Door een mooi afstand schot wist Angelien de achterstand te verkleinen naar een 3-2.
Maar hierop was het antwoord van Brummen duidelijk, het spel werd fysieker en dit resulteerde in uitsluitingen voor de Tubbergse dames.
De voorsprong van de Spreng werd erg snel uitgebouwd naar een 9-2.
Yvet Holsbeek wist door een counter aanval nog de pijn te verzachten.
Met een eindstand van 10-3, is er weer voldoende inspiratie voor de training!

Doelpunten:
Angelien Nieuwenhuis
Marly Stopel
Yvet Holsbeek