Op zaterdag 18 en zondag 19 november is het tweede deel van de Overijsselse Kampioenschappen in Nijverdal gezwommen. De lijn die in het 1e weekend was neer gezet met vele persoonlijks records is ook in dit 2e weekend voortgezet. Er zijn beide weekenden meerdere limieten voor NK en NJJK gezwommen of verbeterd en er zijn meerdere clubrecords verbroken. De Dinkel heeft de koppositie in de medaille statistiek vastgehouden en is op de 1e plaats geëindigd met 63 gouden, 35 zilveren en 44 bronzen medailles.
Een of meerdere gouden medailles zijn gewonnen door  Karst Boersma; Joy van Dieren; Milan van Dieren; Lonne Dijkhuis; Yke Groener; Jurre Hanstede; Mika Heskamp; Dennis Kamps; Puck Koopman; Eline Lutters; Sterre Mooiweer; Gijsbert Pelleboer en Eefje Slootweg.
Een of meerdere zilveren medailles zijn behaald door  Lukas Binnekamp; Karst Boersma; Koen Brummelaar; Joy van Dieren; Yke Groener; Robin Kamps; Bart Kooiker; Puck Koopman; Janneke Lenderink en Myrna Schasfoort.
Een of meerdere bronzen medailles zijn gewonnen door  Lukas Binnekamp; Joy van Dieren; Dennis Kamps; Kiki Koopman; Janneke Lenderink; Marieke Lenderink; Kevin Lucas; Eline Lutters; Laura Rolink; Luuk Ruinemans; Eefje Slootweg; Sanne Temmen en Tess Wolbert.
Het heren estafetteteam op de 4 x 200 vrij wist de 1e plaats behalen met Gijsbert Pelleboer, Koen Brummelaar, Karst Boersma en Dennis Kamps in een tijd van 7.52.00. Ditzelfde team wist op de
4 x 100 wisselslag heren de 2e plaats te behalen in een tijd van 3.54.18.
Het jongens estafetteteam, bestaande uit Lukas Binnekamp, Kevin Lucas, Jurre Hanstede en Robin Kamps zwommen naar een 2e plek op de 4 x 200 vrij in een tijd van 8.30.53.
Het jongens estafetteteam op de 4 x 100 vrije slag wist, met Jurre Hanstede, Robin Kamps, Lukas Binnekamp en Jordi Kamps, de 2e plaats te behalen in een tijd van 3.51.89.
Op de 4 x  100 wisselslag meisjes junioren wisten Puck Koopman, Tess Wolbert, Marieke Lenderink en Sanne Temmen de 1e plaats te behalen in een tijd van 4.46.12.
Het dames estafetteteam op de 4 x 100 vrij, bestaande uit Laura Rolink, Anouk Knippers, Janneke Lenderink en Sterre Mooiweer, wisten ook de 1e plaats te behalen in een tijd 3.57.14.
Dennis Kamps heeft op de 200 rug (met een tijd van 2.06.34) en op de 200 vlinder ( 2.10.74) het clubrecord voor 17 jarigen verbroken. Sterre Mooiweer heeft het clubrecord all-in op de 50 (in een tijd van 26.39) en 100 vrij ( 57.04) verbeterd. Op de 100 school heeft Jurre Hanstede het clubrecord verbroken met zijn tijd van 1.08.34. Puck Koopman heeft het clubrecord op de 50 vlinder meisjes 13 jaar verbeterd naar 30.17.