Dit weekend hebben zes teams gestreden om de punten. Als eerste waren de jongens en de meisjes van onder de 15 aan de beurt. Zij namen het op tegen VZ&PC. De wedstrijd begon zwaar met al snel 3 doelpunten tegen, maar dit weerhield de Dinkel niet om te strijden om de bal. Na het eerste kwartje werden er een aantal goede aanwijzingen gegeven waarna Petter Eshuis de eerste twee doelpunten maakte.  Tot in de derde periode ging het gelijk op en vielen er aan beide kanten vrijwel geen doelpunten. In de vierde periode werd door Sem Kortman de 4-4 gescoord en stonden de jongens en meisjes op scherp. Helaas werden in de laatste periode meer doelpunten gescoord door VZ&PC en verloor de Dinkel de wedstrijd.

De tweede wedstrijd die gespeeld werd was door de jongens en de meisjes van onder de 13. Zij namen het op tegen Het Ravijn, een geduchte tegenstander. Vanaf begin werd duidelijk dat de Dinkel sterk stond, met doelpunten van Marit Schäfer en Luuk Geers en leidden ze de wedstrijd. Er wordt teruggevochten door Het Ravijn, maar de Dinkel bleef sterker. Want in de tweede periode werd de stand uitgebreid naar een 6-1. Het Ravijn probeerde nog wel terug te komen, maar dit lukte ze niet. In de derde en vierde periode werd de afstand tussen De Dinkel en Het Ravijn groter. Hanne Bonnes, Jordi Berning en Nina Wijering zorgden er uiteindelijk voor dat De Dinkel drie punten haalde, met een 9-2 overwinning.

De derde wedstrijd werd gespeeld door Heren 2 van de Dinkel, in het thuis-bad. Zij namen het op tegen de Zandstuve heren 1. Met twee doelpunten tegen in de eerste periode werd de Dinkel op scherp gezet. Snel vochten ze terug en werd de stand weer gelijk getrokken.  Vooral in de tweede periode liet de Dinkel zien dat ze sterker waren, de tweede periode eindigde namelijk in een 7-2 voorsprong. Waarna in de derde periode dit werd uitgebreid naar een 10-2. In de vierder periode probeerde de Zandstuve nog wel, maar tevergeefs. De wedstrijd werd gewonnen met 14-4.

De laatste wedstrijd die in het Dinkel bad werd gespeeld zaterdag avond, was Heren 1 tegen VZ&PC heren 4. Ook in deze wedstrijd werd in het begin al duidelijk dat de Dinkel de overhand had. Met in de eerste periode 6 doelpunten en géén tegen, stond de Dinkel al gelijk sterk. Er werd duidelijk dat de wedstrijd een leuke pot werd, maar zeker voor de Dinkel. Met heel veel doelpunten en weinig tegen werd de wedstrijd gewonnen met 24-4.

De laatste wedstrijd die zaterdag werd gespeeld, werd gespeeld door VKC’03. Dames VKC’03 spelen te wisselvallig in derby tegen OZ&PC Oldenzaal! Terug van weggeweest Marlot Ziemerink, voorheen keepster in het VKC dames team, was als coach aangesteld deze wedstrijd. Er werd duidelijk uitgelegd hoe er gespeeld moest gaan worden vandaag. Alle posities bezetten en rustig met balbezit omgaan. Door een snelle uitsluiting aan de kant van de Oldenzaalse dames kon VKC de voorsprong nemen in de wedstrijd.Maar dit wist OZ&PC vrij snel weer om te buigen, door slordig spel aan de Tubbergse kant. Passes werden onnauwkeurig gegeven en onderschept. VKC keek na de eerste periode tegen een achterstand van 3-1 aan. In de tweede periode kwam er meer beweging in het spel. De bal werd langer in bezit gehouden en beter rond gespeeld.Dit resulteerde ook al snel in doelpunten. VKC leek in deze periode het spel even naar zich toe te trekken, en kwam terug tot een 4-4 gelijk spel. Blijven volhouden dit spel en blijf alert op het geven van de pass. In de derde periode hebben de dames van Vkc het er bij laten zitten. OZ&PC maakte gebruik van de slechte passing en afronding van VKC. Veel ballen werden onderschept en hierdoor kwamen er veel 1-0 situaties met keepster Jorieke. De Oldenzaalse dames liepen uit naar een voorsprong van 9-4.Ook in de laatste periode was er geen antwoord op deze achterstand.Er werd nog 1 doelpunt gescoord, en dit maakte de eindstand op een 10-4 winst voor Oldenzaal. Al met al veel leerpunten kunnen halen uit deze wedstrijd, om in het seizoen verder te komen.

Op zondag werd er een wedstrijd gespeeld door Dames 1 van de Dinkel, zij namen het op tegen EZC dames 4. In de eerste periode werd al duidelijk dat het een nek aan nek race zou worden voor beide partijen. Met Lotte Bouhuis in het doel en 12 man sterk in het veld begon een spannende wedstrijd. Met als eerste doelpunt die viel aan de kant van de Dinkel, gescoord door Lotte Heijdens. Lang vielen er geen doelpunten en de Dinkel bleef strijden, waarna er in de tweede periode twee doelpunten vielen, gemaakt door Marell Peters en Sanne ten Hove. Sanne die haar verjaardag kon vieren met een mooi doelpunt. De dames leken uit te lopen, maar in de derde periode kwamen de dames van EZC terug en scoorden 2 doelpunten. De derde periode eindigde in een 2-3. In de vierde periode werd het spannend en werd alles op alles gezet om voor te blijven. Met een sterk verdedigend team en goed samenspel werd uiteindelijk de eerste overwinning geboekt voor Dames 1 van de Dinkel. Zo werd een mooi weekend afgesloten, met een hele mooie wedstrijd.

Volgende week worden de volgende wedstrijden gespeeld:
De Spreng Dames 1                  –          VKC’03 Dames 1          17:15 uur                     Rhienderoord
De Grunte <15 1                        –          De Dinkel < 15 1           18:00 uur                     De Slag
De Zandstuve Heren 2              –          De Dinkel Heren 2        19:00 uur                     De Stamper
De Zandstuve Heren 1              –          De Dinkel Heren 1        19:45 uur                     De Stamper