Op zaterdag 11 en zondag 12 november is het eerste deel van de Overijsselse Kampioenschappen in Nijverdal gezwommen. De Dinkel heeft met 39 zwemmers deelgenomen. Allen zwommen een of meerdere afstanden op diverse afstanden en zwemslagen.

De Dinkel is na dit eerste weekend de koploper in de medaillestatistiek met 29 gouden, 19 zilveren en 24 bronzen medailles. 

Een of meerdere gouden medailles zijn gewonnen door Karst Boersma; Lonne Dijkhuis; Yke Groener; Jurre Hanstede; Dennis Kamps; Puck Koopman; Janneke Lenderink; Eline Lutters; Sterre Mooiweer en Gijsbert Pelleboer.

Een of meerdere zilveren medailles zijn behaald door Karst Boersma; Milan van Dieren; Lonne Dijkhuis; Yke Groener; Dennis Kamps; Anouk Knippers; Kiki Koopman; Puck Koopman; Janneke Lenderink; Marieke Lenderink; Milan Lucas; Gijsbert Pelleboer en Eefje Slootweg.

Een of meerdere bronzen medailles zijn gewonnen door Lukas Binnekamp; Milan van Dieren; Lonne Dijkhuis; Jurre Hanstede; Robin Kamps; Bart Kooiker; Kiki Koopman; Puck Koopman; Kevin Lucas; Milan Lucas; Eline Lutters; Sterre Mooiweer; Gijsbert Pelleboer; Soraya Rakers; India Segerink en Sanne Temmen.

Daarnaast is met twee estafetteteams op de 4 x 200 vrij de eerste plaats behaald. Door het damesteam bestaande uit Janneke Lenderink, Laura Rolink, Kiki Koopman en Sterre Mooiweer. En door het meisjes juniorenteam bestaande uit Yke Groener, Marieke Lenderink, Puck Koopman en Sanne Temmen. Dit meisjes junioren team wist eveneens de gouden medaille te behalen op de 4 x 100 vrij. 
Op de 4 x 100 wisselslag wist het juniorenteam jongens, bestaande uit Lukas Binnekamp, Jurre Hanstede, Jordi Kamps en Robin Kamps, de eerste plaats te behalen. Ook het damesteam op de 4 x 100 wisselslag met Sterre Mooiweer, Lonne Dijkhuis, Eefje Slootweg en Janneke Lenderink, wisten beslag te leggen op de eerste plaats.
Het herenteam behaalde de 2e plaats op de 4 x 100 vrij met Gijsbert Pelleboer, Milan van Dieren,Karst Boersma en Dennis Kamps.