De miniorenselectie van De Dinkel Denekamp zwom afgelopen zaterdag 7 oktober het eerste deel van de Swimkick en Minioren circuit. Buiten was het regenachtig herfstweer maar binnen bij het wedstrijdbad was het heerlijk warm en super gezellig! De Dinkel was weer goed vertegenwoordigd, er deden maar liefst 37 jongens en meisje mee met de wedstrijd. De zwemmers van De Dinkel, van OZ&PC uit Oldenzaal en van ZC Losser gingen de strijd met elkaar. De zwemmers werden flink aangemoedigd door de teamgenoten, het publiek en de trainers. Mede dankzij de goede begeleiding van trainers Sabine, Peter en Silke kwamen de zwemmers tot fantastische prestaties! Er is zelfs twee keer een clubrecord neergezet door Mattea Gliese – Slooyer op de 50m vrij en de 50m rug voor 6 – jarigen. Goed gedaan Mattea! Maar er is nog meer goed nieuws… er waren maar liefst 74 nieuwe persoonlijke records! De jongens en de meisjes van de Dinkel hebben hard gewerkt en stonden vaak op het podium:
Brons: Stef Aveskamp, Matijn Bodde (2x), Nikki Gelervert (2x), Laurien Gliese – Slooyer, Chris Kleissen, Sam Leferink (2x), Lisa Menger, Mila Soethof, Lynn Wennink, Yfke Wennink, Elin Westerhof, Gijs Westerhof en Jur Wolbert.
Zilver: Nikkie Boers (2x), Laurien Gliese – Slooyer, Bram Ter Braak (2x), Ties Timmerman (2x), Mila Soethof, Jort Gelevert, Kars Gelevert, Wies Ruinemans (2x), Chris Kleissen, Lynn Wennink, Yfke Wennink en Gijs Westerhof.
Goud: Jort Gelevert, Kars Gelevert, Mattea Gliese – Slooyer (2x), Tiede Groener (2x), Pien Hemmelder (2x), Lisa Menger, Thijs Olde Monnikhof (2x), Marit Westerhof (2x) en Jur Wolbert.

Het eerste deel van de Swimkick en Minioren circuit zit er weer op! We kijken terug op een mooie sportieve dag voor alle minioren van zwemclub De Dinkel. Op naar deel 2!