VKC’03 Da1 – DWK Da1
Spannende wedstrijd resulteert in nipt verlies voor VKC.
Afgelopen weekend werd de eerste thuiswedstrijd gespeeld door de dames van VKC in De Vlaskoel. Tegenstander was het damesteam uit Barneveld, dat vorig jaar als derde eindigde in de competitie.
VKC begon de wedstrijd sterk met veel balbezit en opende wedstrijd door als eerste te scoren. De uitsluitingen in de eerste periode werden door beide teams niet benut. Toch wist DWK tot twee keer toe de keepster van VKC te passeren.
De tweede periode werd gestart met 1-2 op het scorebord. Door een goed samenspel wisten Sophie, Angelien en Laurissa kort na elkaar te scoren.
Verdedigend bleef VKC sterk spelen waardoor de dames uit Barneveld nauwelijks kans kregen om het doel te vinden.
In de derde periode kwam er een kentering in het spel bij de dames uit Tubbergen. Het spel werd fysieker, de vermoeidheid ging parten spelen en DWK maakte hier gebruik van door snel te counteren en te scoren.
Tussenstand 5-7.
In het vierde part wist VKC haar goede vorm weer te vinden. Binnen anderhalve minuut kon te achterstand worden omgebogen tot een voorsprong van 8-7. VKC wist de uitsluiting aan de kant van DWK helaas niet te gebruiken. DWK bleef scherp spelen waardoor uitsluitingen aan de kant van VKC in het voordeel van DWK werden benut. Aan het einde van deze zwaar bevochten pot moet VKC zich neerleggen bij een nipt verlies.
Eindstand 8-10.
Doelpunten:
Angelien Nieuwenhuis 3x
Sophie Derkman 3x
Laurissa Krom 1x
Leonie Busscher 1x

De Mors DG1 – De Dinkel DG1
Deze week moest het onder de 13 team van De Dinkel uit tegen De Mors in Rijssen. Het team van De Dinkel heeft erg goed samengespeeld en goed verdedigt, maar de aanvallers van De Mors waren toch iets te sterk waardoor ze hebben verloren met 16-0. Dat houdt niet weg dat ze het erg goed hebben gedaan. Hanne en Kees hebben om en om gekeept, Kees heeft nog een strafworp tegen gehouden. Hanne kreeg in de laatste twee minuten nog een bal tegen haar hoofd waardoor ze een bloedneus kreeg en niet meer verder kon spelen.

Losser H3 – De Dinkel H1
Ook het heren 1 team van De Dinkel moest deze week uit tegen het heren 3 team in Losser. De heren van De Dinkel hebben goed samengespeeld en daarom waren de aanvallers van De Dinkel erg sterk en hebben daarom ook 15 doelpunten gemaakt. Losser is toch 3 keer langs de verdediging gekomen en heeft daarom 3 doelpunten gemaakt. De eindstand was 3-15.