Dit jaar is er wat veranderd bij de waterpolo, er zijn een paar speelsters van het damesteam van De Dinkel overgegaan naar VKC’03 Tubbergen en de Dinkel heeft daar een paar dames spelers voor teruggekregen van VKC’03. Op woensdag trainen alle dames van VKC’03  en de Dinkel samen in Denekamp en op donderdag trainen alle dames samen in Tubbergen. Met  Rob Kienhuis als trainer langs het bad, hij speelt zelf bij VKC’03. Omdat er een paar dames zijn over gegaan naar VKC’03 wordt elke week ook het verslag van hun wedstrijd vermeld.
Er zijn alleen op zaterdag wedstrijden gespeeld, door het team onder de 15 en de heren. En ook de dames van VKC’03 hebben hun wedstrijs gespeeld.

Scholtenhagen CG1 – De Dinkel onder de 15
Onder de 15 heeft uitgespeeld tegen Scholtenhagen CG1. Het is nog een vrij nieuw team dus iedereen moest nog erg wennen aan het goed plaatsen van de bal. Luuk die normaal bij onder 13 speelt heeft gekeept bij onder 15 en heeft dat erg goed gedaan, Petter en Sterre zaten vorig jaar al in onder 15 en daar zijn nu Tygo, Dize, Esmee, Sanne, Sem en Lonneke bij gekomen. De hele wedstrijd liep gelijk op, maar in de laatste 13 seconden werd er door de tegenstanders gescoord en stonden ze met 5-4 achter, en hebben helaas verloren. Alle doelpunten zijn gemaakt door Tygo.

De Dinkel H1 – Piranha H2
De heren ontvingen dit weekend de heren van Piranha uit Enschede, nog voor dat er 1 minuut gespeeld werd was er al een doelpunt gescoord door Bart Pross en het bleef niet bij dat ene doelpunt, Bart had aan het einde van de wedstrijd 11 doelpunten gescoord. Uit eindelijk hebben de heren van de Dinkel gewonnen met 25 – 7.

Goed gevoel voor dames Vkc’03 ondanks verlies!
Met een nieuw team, zowel dames van de Dinkel uit Denekamp als Vkc’03 uit Tubbergen, werd er afgereisd naar het verre Culemborg.
Voor de wedstrijd werd er duidelijk gemaakt dat we deze wedstrijd niets te verliezen hadden. Vkc was als laatst geëindigd vorig seizoen, waar de Meer uit Culemborg op een haar naar het kampioenschap mis liep.
Het was dus wennen aan elkaar en probeer in ons eigen spel te komen.
De eerste periode werd direct duidelijk dat we nog erg aan elkaar moesten wennen.
Vele afstand schoten en vrij door komende mensen maakte dat Vkc al snel tegen een achterstand aan keek. 6-0 stond er  op het score bord na de eerste periode.
Rust bewaren, meer de bal rond spelen en blijf elkaar opzoeken.
Het spel begon te lopen aan de kant van Vkc, er kwamen kansen welke ook resulteerde in doelpunten. Aanvallen werden langer uitgespeeld en de vrije man werd gezocht. Man-meer situaties werden goed uitgespeeld en Vkc kwam in  haar eigen spel. Met 5-7 op de klok gaf dit moed voor de 2e helft van de wedstrijd.
De derde periode wilde Vkc dit spel vast houden. De meer begon meer gebruik te maken van afstand schoten met resultaat, de voorsprong werd vergroot. De Meer sloot deze periode met een voorsprong van 13-7.
De laatste periode was het voor Vkc rustig te blijven spelen. Het goede gevoel was er binnen het team, en het belangrijkste was om dit vast te houden tot het einde van de wedstrijd.
Verdedigend werd er goed overgenomen en aanvallend wisten de dames elkaar te vinden.
Ondanks het verlies van 17-10, hielden de dames een goed gevoel over aan de wedstrijd en zien met positiviteit en plezier de competitie tegemoet.