Na een fantastisch vorig zwemseizoen (een 3e plaats in de hoofdklasse en promotie naar de landelijke B-klasse van het tweede team) en leuke opstartkampen in Nordhorn en Uelsen stonden er op zondagmiddag 17 september weer 72 Dinkelzwemmers aan de start van hun eerste wedstrijd van het seizoen.

De jongste zwemmers (minioren) zwommen een wedstrijd in Enschede, terwijl de oudere zwemmers de eerste wedstrijdmeters in het eigen bad in Denekamp zwommen.

In Enschede werd er goed gezwommen. In totaal behaalden ze 8x de eerste plaats, 10x een tweede en 6x een derde plaats.
Een eerste plaats was er voor: Yfke Wennink, Wies Ruinemans (2x), Lynn Wennink (2x), Tiede Groener (2x) en Kars Gelevert.
Een tweede plaats was er voor: Milan Veelders, Leendert Pelleboer, Mila Soethof, Elle Wassink, Chris Kleissen (2x), Pien Hemmelder, Laurien Gliese-Slooijer, Kars en Nikki Gelevert.
En een derde plaats werd behaald door: Bram ter Braak, Leendert Pelleboer, Nikki Gelevert, Roos Kleissen en Matijn Bodde (2x).

In Denekamp werd er op verschillende afstanden gezwommen. Daarin konden de zwemmers nog proberen een limiet te behalen. Nieuwe NJJK limieten werden er behaald door Yke Groener (400 en 800 vrij) en Jurre Hanstede (100 school). Ook werden er nog twee nieuwe clubrecords gezwommen: Madelijne Schothans verbeterde het 12 jaar oude clubrecord voor 17 jarigen op de 100m schoolslag naar 1:11.83. Puck Koopman verbeterde het 5 jaar oude clubrecord voor 13 jarigen op de 100m wisselslag naar 1:09.96. De grootste tijdverbeteringen waren er deze middag voor Chris Kleissen op de 50m vlinderslag en Jurre Hanstede op de 100m wisselslag.

Mooie resultaten in beide wedstrijden en een goed begin van een nieuw en hopelijk weer fantastisch zwemseizoen.