Winst medailleklassement, baanrecord van 1987 verbeterd.

Tijdens het gezellige 42e pinkster-zwemtoernooi in het Delfinoh buitenbad van Nordhorn won De Dinkel Denekamp geweldige prijzen. Totaal waren er 3770(!) starts van 1.070 deelnemers uit 4 landen. Het was twee dagen vrijwel droog en lekker weer. De 83 Dinkelzwemmers keerden huiswaarts met maar liefst 120 prijzen (44 keer goud, 45 zilver en 31 brons).
De dames Sterre Mooiweer, Madelijne Schothans, Eefje Slootweg en Janneke Lenderink hebben het record uit 1987(!) van DAC Dedemsvaart op de 4x100m wisselslag met 1 seconde verbeterd. Ze zwommen een tijd van 4.31.11. Karst Boersma en Sterre Mooiweer wonnen beide de Rückenpokal. Eline Lutters won de vlinderbokaal bij de meisjes (2006).
Onze zwemmers en zwemsters zwommen 208 keer een persoonlijk record en voor de allerjongsten was het de eerste wedstrijd in een 50m bad. Geweldig gedaan allemaal!
Dank voor alle vrijwilligers die zorgden voor de tentopbouw, de verzorging en de catering en natuurlijk dank voor de begeleiding van alle trainers!