In het weekend van 13 en 14 mei zijn in het Nijmeegse Sportfondsenbad de Overijsselse Kampioenschappen Lange Baan gezwommen. Uit de hele regio kwamen zwemmers van 16 zwemverenigingen naar het 50 meter bad in Nijmegen. De Dinkel verscheen met 38 zwemmers aan de start die samen 213 afstanden zwommen. Er werd maar liefst 74 keer een persoonlijk record gezwommen. De grootste verbetering kwam op naam van Luuk Ruinemans op de 100 meter vlinderslag. Ook sneuvelden er 3 clubrecords; door Joy van Dieren en Karst Boersma op de 200 meter wisselslag en Sterre Mooiweer op de 100 meter vlinderslag. Er werden NJJK limieten verbeterd door Yke Groener, Jurre Hanstede, Puck Koopman en Kevin Lucas én nieuwe limieten gezwommen door Dennis Kamps op de 100 meter vlinderslag, Puck op de 100 meter rugslag en Kevin op de 100 meter schoolslag.

Na deze 2 dagen was De Dinkel de grote winnaar in het medailleklassement met 107 medailles en 48 Overijsselse Kampioenen lange baan.

Zie ook op http://www.knzboost.nl/wedstrijdzwemmen/kampioenschappen/kampioenschappen-lange-baan