Afgelopen zaterdag zijn er 4 wedstrijden gespeeld.

De eerste wedstrijd van deze avond werd gespeeld door het team van onder de 17. Zij speelden tegen ZPV de Grunte uit Hardenberg. Het was een mooie wedstrijd waarin veel werd gestreden om de bal. Goed verdedigend werk door Marell Peters en op het eind van de wedstrijd zelfs nog scoorde. Helaas hebben ze de wedstrijd niet gewonnen.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Heren 2 van de Dinkel, zij moesten het ook opnemen tegen de Grunte. De toon werd gezet toen de eerste goal gemaakt werd door Twan Eshuis, waarna er vaker werd gescoord door de Dinkel. In de derde periode scoorde ZPV nog twee keer, maar dit maakte op dat moment geen verschil meer. De heren wonnen met 16-2.

De derde wedstrijd van die avond werd gespeeld door Dames 1, zij namen het op tegen de Dames 1 van de Mors. In de eerste 20 seconden wisten de Dames al op een voorsprong te komen door Judith Krabbe en was te merken dat dit een spannende wedstrijd ging worden. In de tweede en derde periode werd er verder uitgebouwd naar de voorsprong. Met twee mooie doelpunten van Sanne ten Hove en ook van Lotte Heijdens, de derde periode eindige in een 6-3 voorsprong. In het laatste kwartje werd het nog spannend toen de Mors probeerde terug te komen, maar de dames waren ze de baas. De wedstrijd resulteeerde in 7-8 overwinning.

De laatste wedstrijd van deze avond werd gespeeld door Heren 1, zij namen het op tegen de Heren 3 van VKC’03. Ook in deze wedstrijd werd gescoord na 20 seconden door Bart Pross, waardoor de zinnen werden gezet op de winst. VKC had hier een snel antwoord op, want 10 seconden later werd het 1-1. Al snel was te merken dat De Dinkel te sterk was voor de heren uit Tubbergen. Zij wonnen deze wedstrijd dan ook met 22-8.

Zondag zijn er twee wedstrijden gespeeld.

De dames van de Dinkel moesten voor een inhaal wedstrijd naar Almelo, het beloofde een zeer spannende wedstrijd te worden. In het eerste kwartje waren de dames van De Veene te sterk voor de dames uit Denekamp. Maar dit werd al snel goedgemaakt door Lotte Heijdens, Indy Onland en Marie-Claire Ottenhof die alle drie 2 doelpunten hebben gemaakt. Verder hebben Wendy Ribberink en Judith Krabbe ook nog gescoord. Maar omdat de dames van de Veene toch beter waren, hebben de dames van de Dinkel helaas verloren met 14-8. Dit was tevens de laatste wedstrijd gecoachd door Jan Heinrich. Hij heeft de laatste vier jaar de dames van de Dinkel gecoacht en getraind, maar ook de heren en de jeugd getraind. Hij heeft dit altijd gedaan met hart en ziel en daarom willen wij, iedereen van de waterpolo van de Dinkel, hem bedanken voor deze sportieve en leerzame jaren.

Verder moesten op de zondag avond de jongens en meisjes van onder 13 naar Haaksbergen tegen Scholtenhagen, zij hebben zeer hard hebben gezwommen en verdedigd. Er werd nog gescoord door Fien Grunder, maar te vergeefs,  de jongens en meisjes hebben helaas verloren.

Na dit zeer sportieve weekend, zijn de wedstrijden van dit seizoen voorbij, we zien iedereen graag weer bij het volgende seizoen én natuurlijkt tijdens de trainingen.