Afgelopen weekend zijn er weer enkele wedstrijden gespeeld.

De dames speelden hun wedstrijd uit tegen Aquapoldro Dames 2. Ze begonnen met volle moet aan de wedstrijd, gesteund door Babet Berning uit <15 en Marell Peters <17. In het eerste kwartje werd er veel gescoord door Aquapoldro die te sterk was voor de dames uit Denekamp. In het tweede, derde en vierde kwartje werd er goed verdedigt en probeerden de dames terug te komen. Helaas is dit niet gelukt. Het laatste kwartje werden nog drie doelpunten gemaakt, met daarin een mooie vijf meter door Marie-Claire Ottenhof.

Heren 2 van de Dinkel moest dit weekend ook uit tegen VKC’03. De wedstrijd kwam al snel op gang toen de 1-0 werd gescoord door VKC, maar de heren van de Dinkel hadden hier al snel een antwoord op. Nog geen minuut later werd er gescoord door Frank Veltman, waarna de Dinkel de score uitbreidde naar 1-3. In de tweede en vierde periode probeerde VKC nog terug te komen, maar de laatste treffer kwam van de Dinkel, de wedstrijd werd gewonnen met 4-8.

Het team <17 speeldde dit weekend tegen Schuurman BZC. Na een snelle start werd er al gescoord door BZC. Ondanks dat het team goed verdedigde, lukte het niet om de doelpunten tegen te houden. Met goede verdediging van Tim Teders en een treffer van Marell Peters, werd er helaas niet gewonnen in Borculo.

Het team < 15 speelde dit weekend ook uit tegen de Mors <15 1. In het begin van het eerste kwartje was al duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. Ondanks dat er goed verdedigd werd, kwamen de kansen om zelf te scoren niet. De wedstrijd werd verloren.

De jongens en meisjes van <13 speelden als enige team thuis tegen de Grunte <13 1. In de eerste periode gingen de teams gelijk tegen elkaar op en lag de verdediging goed, er werd niet gescoord. Toen de Grunte in de tweede periode met de openingstreffer kwam, had de Dinkel hier snel een antwoord op. Binnen 20 seconden werd 1-1 gemaakt. In de derde periode liep de Grunte uit en lukte het de Dinkel niet om terug te komen.

De volgende wedstrijden worden volgend weekend gespeeld op 8 april:
De Dinkel BG1              –          De Grunte BG1             17:30 uur         Dorper Esch
De Dinkel Heren 2        –          De Grunte Heren 3        18:15 uur         Dorper Esch
De Dinkel Dames 1       –          De Mors Dames 1         19:00 uur         Dorper Esch
De Dinkel Heren 1        –          VKC’03                        19:45 uur         Dorper Esch

De volgende wedstrijden worden volgend weekend gespeeld op 9 april:
De Veene Dames 1                   –          De Dinkel Dames 1       14:15 uur         Het Sportpark
De Scholtenhagen DG1             –          De Dinkel DG1             18:15 uur         Scholtenhagen