Zaterdag 18 maart kwamen er 5 teams van De Dinkel in actie, waarvan twee teams die tegen elkaar speelden! Maar dames 1 beet het spits af. In Borculo, tegen de nummer 8 van de competitie. De vorige wedstrijd tegen BZC verloor De Dinkel met 5-3, en na de 9-4 overwinning van vorige week waren de dames erop gebrand om deze lijn door te zetten. Coach Jan Heinrich zag het vanaf de eerste periode al helemaal zitten. De verdediging stond weer als een huis en dit keer liep ook de aanval goed. Marie-Claire Ottenhof wist na 2 minuten de score te openen met een strak schot van afstand, maar BZC kwam snel terug en het stond in de eerste periode 1-1. In de tweede periode had BZC drie keer een overtalsituatie, maar door strak verdedigen werd er geen doelpunt gemaakt. De Dinkel daarentegen wist via Indy Onland wel te scoren en kwam zo weer op voorsprong. Sanne ten Hove wist door slim zwemmen een paar keer mooi vrij te komen, kreeg de bal aangespeeld maar miste vervolgens net wat scherpte om een doelpunt te kunnen maken. Pas in de derde periode werd er weer gescoord, en wel drie keer binnen 30 seconden. BZC kwam tot twee keer toe op gelijke hoogte waardoor de stand aan het begin van de laatste periode 3-3 was. De dames van De Dinkel wisten dat ze hier met drie punten uit het bad konden stappen, maar het kon ook zo verkeerd aflopen. Daarom begon de laatste periode fanatiek en werd er geprofiteerd van fouten bij de tegenstander. Zo werden er twee overtalsituaties benut en werd er van afstand gescoord. BZC kreeg geen kans meer en Dames 1 won met 6-3 !

De jongens en meiden onder de 15 jaar namen het zaterdagmiddag in Borne op tegen WS Twente. De Dinkel staat één na laatste met 9 punten en WS Twente, met maar 3 punten uit 15 wedstrijden, staat op de laatste plaats. WS Twente liet zich direct zien door op een 1-0 voorsprong te komen. Echter werden er ook veel spelers uitgestuurd door de scheidsrechter, waardoor De Dinkel op gelijke hoogte kon komen en gelijk door ging tot 3-1. WS Twente kon middels een overtalsituatie weer iets terug doen, maar De Dinkel was duidelijk de bovenliggende partij. Het spel van WS Twente bestond vooral uit domme fouten, wat De Dinkel de kans gaf om verder uit te lopen via overtalsituaties. Dat deden ze ook een paar keer heel mooi en ook verdedigend liep het goed: pas in de laatste 20 seconden van de wedstrijd wist WS Twente weer te scoren. De Dinkel <15 won met 8-3 !

Vanwege het lek in het zwembad Dorper Esch, werden de twee thuiswedstrijden bij VKC in Tubbergen gespeeld. De jeugd onder de 17 jaar nam het op tegen De Veene uit Almelo. Snel werd duidelijk dat de Veene een maatje te groot was voor deze jeugd. Het eerste kwartje kon de schade door goed verdedigen van Marell Peters en Naomi Scheggetman, beperkt blijven tot 2-0.  Een paar overtalsituaties voor De Dinkel konden niet benut worden, waardoor kansen op aansluiting voorbij gingen. Tim Teders wist nog wel van afstand te scoren en maakte de 1-2. Meer doelpunten werden er niet geteld voor de Denekampers en ze verlieten moe gestreden het tijdelijke thuisbad.

De laatste wedstrijd van dit weekend was die tussen twee Dinkelteams. Heren 1 en Heren 2, sinds dit seizoen bij elkaar in de competitie, namen het tegen elkaar op. Heren 1 is vorige week al kampioen geworden, maar Heren 2 bezet ook een knappe 3e plaats in de competitie. Net zoals de vorige wedstrijd, ging ook nu de stand gelijk op met veel doelpunten in het eerste kwartje: 4-4. Heren 2 begon op volle sterkte aan deze wedstrijd, maar bij Heren 1 zaten er geen wissels op de kant, waardoor de vermoeidheid op een gegeven moment begon toe te slaan. Heren 2 rook bloed maar wist pas in de laatste periode een voorsprong te nemen. Uiteindelijk werd het 15-13 in het voordeel van Heren 2 !

Zaterdag 25 maart spelen de volgende teams:
16.30u             Losser                         –                      De Dinkel <17             in Losser
18.30u             De Dinkel <15             –                      ZPC De Hof                 in Dorper Esch
19.15u             De Dinkel Dames 1     –                      VZ&PC                         in Dorper Esch