Deze week waren er 6 wedstrijden, allemaal op zaterdag.

Onder de 13 moest uitspelen tegen De Mors in Rijssen. Na goed samenspel en veel kansen hebben de dames en heren er helaas maar 5 benut en hebben we verloren met 9-5.

Onder de 15 moest thuis tegen VC&PC uit Vriezenveen. Na zeer goed keepwerk van Simon, en een heel mooi doelpunt van Marin door middel van een lobje. Rachel en Sara hadden allebei veel kansen, maar helaas niet benut. Toch hebben de dames en heren van onder de 15 verloren met 2-5. Het team uit Vriezenveen had een zeer goede verdediging.

Onder de 17 moest uit tegen OZ&PC uit Oldenzaal. Helaas is OZ&PC erg sterk en hebben de dames en heren van onder de 17 daarom ook verloren met 1-17. Maar Marell is één keer door de verdediging gebroken en heeft dat bekroont met een doelpunt. Helaas waren de sterke aanvallen van De Dinkel niet goed genoeg om meer doelpunten te kunnen maken.

Dames 1 moest thuis tegen Proteus uit Twello. Na een zeer leuke pot hebben de dames goed en mooi gespeeld met doelpunten van Judith, Joy, Monique, Marie-Claire en Indy. Het was er veel hang en trek werk maar de dames hebben zich een weg door de verdediging gevochten en uiteindelijk gewonnen met 9-4.

Heren 1 moest thuis tegen ZPC De Hof uit Goor. Het was een erg makkelijke wedstrijd en er vielen erg veel doelpunten. De heren moesten deze wedstrijd winnen om kampioen te worden en dat hebben ze gedaan met een erg leuke uitslag. De heren hebben gewonnen met 27-3.

Heren 2 moest thuis tegen De Zandstuve uit Vriezenveen. De heren hebben erg mooie kansen gehad en hebben er ook veel benut. De heren hebben gewonnen met 18-4.

A.s zaterdag 18 maart worden de volgende wedstrijden gespeeld:
15:30     Schuurman BZC Da3 (Dames) – De Dinkel Da1 (Dames)                         t Timpke
16:15     De Dinkel BG1 (Gemengd-B <17) – De Veene BG1 (Gemengd-B <17)     Dorper Esch
17:00     De Dinkel H2 (Heren) – De Dinkel H1 (Heren)                                            Dorper Esch
17:30     WS Twente CG1 (Gemengd-C <15) – De Dinkel CG1 (Gemengd-C <15)   t Wooldrik