Afgelopen weekend zijn er weer enkele wedstrijden gespeeld.

De jongens en meisjes van onder de dertien begonnen dit weekend als eerste met hun wedstrijd. Het eerste doelpunt werd gemaakt door de Ijsselmeeuwen DG2, maar de Dinkel had hier al snel een antwoord op. Aan het eind van de eerste periode stond het 2-3. De Dinkel werd sterker en sterker in de tweede en derde periode. De Ijsselmeeuwen probeerden nog terug te komen maar tevergeefs. De wedstrijd werd gewonnen met 6- 11.

De Dinkel H1 moest dit weekend spelen tegen de Veene H2. De openingsteffer was snel gemaakt door De Veene H2. De Dinkel kwam terug net voordat de eerste periode eindigde met 2-1. In de tweede periode werd De Veene was erg sterk daarom werd de wedstrijd verloren met 8-4.

Het Tweede van de heren van De Dinkel speelde dit weekend ook. Zij moesten het opnemen tegen ZPC De Hof H5. De eerste periode waren de heren uit Denekamp al erg sterk en werden er drie doelpunten gemaakt door Stefan Bonnes, de eindstad van de eerste periode was 4-0. In de tweede periode ging de Dinkel door met doelpunten maken, in de derde periode  probeerde ZCP de Hof terug te komen, maar dit ging met moeite. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de Dinkel met 4 – 15.

De volgende wedstrijden worden volgend weekend gespeeld op 11 maart:
De Mors DG1    –          De Dinkel DG1             15:45 uur         De koerbelt
De Dinkel CG1  –          VZ&PC DG1                  17:15 uur         Dorper Esch
De Dinkel H2    –          De Zandstuve H2          18:00 uur         Dorper Esch
OZ&PC BG1       –          De Dinkel BG1              18:45 uur         Vonderswijde
De Dinkel Da1  –          Proteus Da2                 18:45 uur         Dorper Esch
De Dinkel H1    –          ZPC de Hof H5              19:30 uur         Dorper Esch