Dames 1 nam het afgelopen zaterdag op tegen directe concurrent NDD. Beide teams waren gebaad bij 3 punten om in de klasse te blijven. Het team van de Dinkel was voor een van de eerste keren dit seizoen grotendeels compleet nu Wendy Ribberink en Indy Onland terug zijn van hun stage. Helaas betekende dit wel de laatste wedstrijd van dit seizoen voor Pien Doevelaar, die voor stage naar Zuid-Afrika vertrekt. De dames hadden het erg moeilijk in de eerste periode. Er werden goede kansen gemist waardoor de stand 0-0 bleef. Het was dan ook NDD dat direct van hun eerste kans een doelpunt maakten. Dit was reden voor de Dinkel om er nog een tandje bij te zetten. Pien Doevelaar beloonde het harde werken met een doelpunt vanuit een man-meer situatie. Na deze spannende eerste periode hadden beide teams moeite het net te vinden. De bal werd over en weer verspeeld en er werd niet goed met de kansen omgegaan. In de 2e periode vond de tegenstander een gaatje waardoor ze er 2-1 op het scorebord stond. Keepster Jorieke Aveskamp deed er alles aan om de ploeg in de wedstrijd te houden en hield menig bal uit het doel. De thuisploeg deed nog verwoede pogingen om een punt aan de wedstrijd over te houden, maar dit is helaas niet gelukt. NDD won met 2-1.

Heren 1 werd verwacht in Vriezenveen om tegen de Zanstuve te strijden om de punten. Vanaf de eerste periode was het duidelijk dat de thuisploeg geen schijn van kans maakte. Via Bart Pross en Bouke Kroeze werd er al snel een voorsprong uitgebouwd. Deze werd nog groter gemaakt in de resterende periodes. Het duurde tot de 4e periode voordat de Zandstuve een tegendoelpunt kon maken. Heren 1 won de wedstrijd met grote cijfers.

Heren 2 speelde hun wedstrijd eveneens in Vriezenveen. Deze wedstrijd was verzet, waardoor het team niet compleet begon. De eerste 2 periodes hebben ze dan ook met een man minder gespeeld. Ondanks deze tegenslag bleef de Dinkel goed in de wedstrijd door 2 doelpunten van Twan Eshuis. In de 3e periode was het team compleet en stond de thuisploeg met 5-4 voor. Na een spannende periode stond het gelijk met 6-6. Na enkele persoonlijke fouten van zowel de thuis- als de uitploeg was het de Dinkel die daarna op voorsprong kwam. Om de wedstrijd te winnen waren er enkele uitsluitingen nodig. Helaas maakte VZ&PC in de laatste 7 seconden de gelijkmaker en werden de punten verdeeld.

De jeugd <17 nam het in het thuisbad op tegen de jongens en meiden van de Mors uit Rijssen. Daar de Dinkel laatste staat en de Mors bovenaan, wist het team op voorhand dat het een zware pot zou worden. In de eerste periode hield de thuisploeg goed stand. In de 2e periode kwamen de jongens van de Mors op stoom en was het voor keepster Lynn Willemsen moeilijk om de ploeg in de wedstrijd te houden. In de 3e periode was het Tim Teders die via een snoeihard schot iets terug kon doen voor de Dinkel. Helaas was dit niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

De jeugd <15 was te gast in Oldenzaal bij OZ&PC. In de eerste periode was het de Dinkel die nog niet wakker was, waardoor de tegenstander met een fikse voorsprong de rust in ging. Coach Irma Berning sprak de jongens en meiden vermanend toe, waarna de Denekampse ploeg beter ging verdedigen. Na enkele mooie doelpunten kwam de Dinkel iets terug, maar dit was niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

11 februari spelen de volgende teams:
16.00                     De Zandstuve                                   De Dinkel <13                           Markelo
17.00                     De Dinkel <17                                   Scholtenhage                           Denekamp
17.15                     De Veene dames 1                           De Dinkel dames 1                     Almelo
17.45                     De Dinkel heren 2                           De Veene heren 2                        Denekamp
18.30                     De Dinkel heren 1                           VZ&PC heren 4                            Denekamp