Zondag 5 februari werd samen met OZ&PC en EZC in thuisbad de Dorper Esch de derde wedstrijd in het Swimkick-Miniorencircuit gezwommen. Dit is een wedstrijd in 4 delen voor de allerjongsten tot de jeugd van 12 jaar. Ondersteund door de trainers Silke, Peter, Noortje, Danique en Sabine liet de jeugdselectie mooie tijden noteren! Er werden maar liefst 65 persoonlijke records gezwommen. En daarvan liet Pien Hemmelder de grootste tijdverbetering zien. Haar tijd op de 50 m vlinderslag verbeterde ze met 11,5 seconde naar een nieuwe tijd van 43.39!

De Dinkeljeugd liet zich net als de twee voorafgaande wedstrijden telkens vooraan zien. Het “regende” dan ook medailles voor de Dinkeltjes:
Brons: Nienke Brouwer, Arnoud Bult, Thijn Ekkelboom, Jort Gelevert, Mette Heskamp, Evi Oude Ophuis, Cas Veelders en Marit Westerhof.
Zilver: Matijn Bodde (2x), Anne ter Braak, Nikki Gelevert (2x), Laurien Gliese-Slooijer, Tom Hemmelder, Chris Kleissen, Sam Leferink, Eline Lutters, Gideon Platvoet, Mila Soethof en Elle Wassink.
Goud: Anne ter Braak, Arnoud Bult, Kars Gelevert (2x), Tiede Groener (2x), Pien Hemmelder (2x), Sam Leferink, Milan Lucas (2x), Eline Lutters, Gideon Platvoet, Milan Veelders, Lynn Wennink (2x) en Yfke Wennink (2x).

Na de individuele afstanden werden er ook nog twee estafettes gezwommen. De eerste was voor de jeugd 6-8 jaar. Zij zwommen de 4×25 m schoolslag. Het Dinkelteam (Yfke, Ties, Jort en Yvette) werd heel mooi tweede achter OZ&PC. In de tweede estafette (jeugd 9-11 jaar) werd 4x50m vrije slag gezwommen, hier haalde De Dinkel een derde (Kars, Merle, Lynn en Tiede) en een eerste plaats (Thijn, Anne, Eline en Milan)!