Buiten Heren 1 speelde alle competitieteams dit weekend hun wedstrijd. Heren 2 nam het in en tegen Losser op tegen het 3e team. De Dinkel staat op nummer 2 in de competitie en Losser op nummer 3, dus alle reden om er een fanatieke pot van te maken. De Dinkel begon verdedigend sterk aan de wedstrijd en de thuisploeg wist pas ver in de eerste periode voor het eerst te scoren. Aan het eind van de tweede periode stond er 5-5 op het scorebord, mede door veel dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. In totaal rekende de scheids 11 persoonlijke fouten bij De Dinkel tegenover maar 4 bij Losser. Mede daardoor kon Heren 2 niet afmaken waar ze zo sterk aan begonnen: eindstand 8-6.

Vervolgens nam in eigen bad de jeugd onder de 13 jaar het op tegen WZC-De IJssel uit Deventer. Onze jeugd bezet een knappe 6e plaats in de competitie, tegenover de 4e van de ploeg uit Deventer. De Dinkel, onder leiding van Mark Journée, begon sterk aan deze wedstrijd en wist in de 2e periode een 3-1 voorsprong te nemen! In de 3e wisten ze bijna niet te scoren, waardoor De IJssel terug kon komen tot 3-3. Echter in de laatste 9 seconden van deze periode vond De Dinkel weer het net. In het laatste kwartje kwamen ze nog 2 keer tot scoren en werd het verdiend 6-3!

In Vriezenveen nam de jeugd onder de 17 jaar het zaterdagmiddag op tegen VZ&PC. Vanaf het begin was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Dinkelkeepster Lynn Willemsen. In de eerste periode kon de schade nog beperkt blijven tot 3-0, maar aanvallend kwam de uitploeg niet uit de verf. Pas in de 4e periode wist Tim Teders het net te vinden voor De Dinkel maar de punten bleven helaas in Vriezenveen.

In Dorper Esch nam het 3e jeugdteam van De Dinkel, het team onder de 15 jaar, het op tegen EZC uit Enschede, altijd een geduchte tegenstander voor De Dinkel. Onder leiding van Irma Berning begonnen ze gespannen aan deze wedstrijd. EZC nam het heft in handen en wist in 1,5 minuut 2 keer te scoren. Van een uitsluiting aan de kant van De Dinkel wisten ze niet te profiteren door goed verdedigen van de thuisploeg. Echter werd er later ook een strafworp gemist door de Denekampers. In de tweede periode kon EZC uitlopen tot 6-2 en kregen zij ook een strafworp, welke ook werd gemist! De Dinkel wist nog twee doelpunten te maken maar dit was helaas niet genoeg voor de winst.

Tot slot nam dames 1 het op zondagmiddag ook tegen EZC op, in Enschede. De verdediging van de dames stond als een huis, waardoor de thuisploeg het moeilijk had in deze wedstrijd. Het eerste doelpunt kwam dan ook op naam van De Dinkel, door goed doorzetten kon de bal over de uitgekomen keeper in een leeg doel worden gewipt. De 2e periode was beduidend minder sterk aan de kant van De Dinkel, waardoor EZC kon uitlopen tot liefst 4-1. In de 3e periode wisten ze het net helemaal niet te vinden en had ploeg uit Denekamp, zonder basisspeelster Marie-Claire Ottenhof maar met jeugdspelers Babet Berning en Marell Peters, hun vorm van de eerste periode weer terug. Marell wist zelfs van afstand een doelpunt te maken en zorgde daardoor voor de 4-2! Judith Krabbe maakte uit een overtalsituatie de 4-3 en alle hoop was weer terug. In het laatste kwartje werd het 5-3 en vlot daarna 5-4. Omdat de laatste aanval van De Dinkel op niets uitliep, had EZC nog 10 seconden op de klok en hield de bal vast. Dit werd door de scheidsrechter beoordeeld als spelbederf, waardoor De Dinkel een vrije bal kreeg net buiten de 5meterstreep, welke dus in 1 keer op doel mocht worden geschoten. Helaas werd deze te gehaast genomen, waardoor Dames 1 met opgeheven hoofd maar met lege handen naar huis ging.

Volgende week zaterdag (4 februari) spelen er weer 5 teams voor de winst:
16.15u        OZ&PC                  –        De Dinkel <15                in Oldenzaal
16.20u        VZ&PC                  –        De Dinkel Heren 2           in Vriezenveen
16.30u        De Dinkel <17        –        De Mors                          in Dorper Esch
17.15u        De Dinkel Dames 1 –        NDD                               in Dorper Esch
20.20u        De Zandstuve         –        De Dinkel Heren 1           in Vriezenveen