Dames 1 nam het afgelopen zaterdag op in en tegen de dames van Vriezenveen. Met interim-coach Twan Eshuis waren de dames klaar voor de zware strijd. Dat er weer gewonnen moest worden was duidelijk. De dames gingen dan ook vol voor elke bal. Helaas was het VZ&PC die op een 2-0 voorsprong kwam. De dames lieten zich niet van de wijs brengen. Via een mooie pass werd Marie-Claire Ottenhof aangespeeld, welke de bal hard in het doel schoot, 2-1.
In de derde periode kon de midachter van de dames mee naar voren, doordat Chantal Bentert deze positie uitstekend overnam. Na een prachtige pass van keepster Monique Snijder sprintte Judith Krabbe met de bal naar voren en wist te scoren.
Helaas was dit niet genoeg om langszij te komen en werd de wedstrijd met 5-2 verloren.

De jongens en meiden van onder de 13 werden zaterdagmiddag verwacht in Hardenberg, om het op te nemen tegen de koploper, De Grunte. Dat de tegenstander een maatje te groot was, bleek al snel. Ondanks dat de Dinkel 2 prachtige doelpunten maakte en goed samenspeelde, bleef de tegenstander maar komen. De jongens en meiden van de Dinkel waren hier niet tegen opgewassen. De Dinkel vertrok zonder punten weer huiswaarts.

Om 6 uur was het aan de jeugd onder de 15 om het in Markelo op te nemen tegen hun tegenstander van die dag, ZPC de Hof. Vanaf het eerste fluitsignaal ging het hard tegen hard. Ondanks een prachtig doelpunt van De Dinkel, was het de tegenstander die het net vaker wist te vinden. Na een keeperswissel kregen de Denekampers hun spirit weer terug en wisten nog 2x te scoren. Jammer genoeg was dit niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

In Dorper Esch waren het de heren die het waterpoloweekend afsloten. De teams namen het in een onderling duel tegen elkaar op! Daar beide teams koste wat het kost willen winnen, beloofde dit een ware titanenstrijd te worden. Doordat de teams tegen elkaar streden, was er ook extra veel publiek, waaronder veel oud heren 2 spelers die helemaal opgingen in het spel.
Binnen enkele seconden was het Bas in ‘t Veld die Heren 1 op voorsprong zetten. Heren 2 liet dit niet op zich zitten en via Stefan Bonnes werd het 1-1. Het antwoord aan de kant van Heren 1 kwam van Sepp Hermelink. Hij maakte de 2-1 en 3-1. In de tweede periode kwam Heren 2 sterk terug via onder andere Twan Eshuis en stond de stand snel weer gelijk. Heren 1 bleek over meer scorend vermogen te bezitten en kwam al gauw op voorsprong, welke gestaag werd uitgebreid. Ondanks een mooi doelpunt van Twan Eshuis, was het Bas in ‘t Veld die het laaste woord had. Heren 1 won de strijd van Heren 2 met 12-5. Onder het genot van een zeer verdiend biertje praatten beide teams en hun supporters na de wedstrijd gezellig na in de sportkantine.

3 december spelen de volgende teams:
18.30                     De Dinkel Heren 2                           VKC ‘03                                           Denekamp
19.15                     De Dinkel Heren 1                           De Zandstuve                                   Denekamp