Zaterdagmiddag 26 november werd in het eigen zwembad Dorper Esch het tweede deel van het miniorencircuit gezwommen. De andere zwemploegen kwamen uit Oldenzaal, Losser en Enschede.
Door de meesten werden er nieuwe (langere) afstanden gezwommen, onder andere de 100m vlinderslag, 200m rugslag en 400m vrije slag.
De jonge Dinkelzwemmers presteerden zeer goed wat resulteerde in 25 podiumplaatsen: 12x goud, 8x zilver en 5x brons. Een aantal keren was zelfs het complete podium voor De Dinkel. Er werden 56 nieuwe persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering was deze middag voor Marit Westerhof die met 50,75 sec. maar liefst 10 seconden sneller was op de 50m rugslag.
Hieronder een overzicht van de medaillewinnaars van De Dinkel.
Goud: Pien Hemmelder (2x), Tiede Groener (2x), Marit Westerhof (2x), Eline Lutters (2x), Sven Kreikamp, Milan Lucas (2x)
Zilver: Wies Ruinemans, Nikki Gelevert, Elle Wassink (2x), Matijn Bodde, Sven Kreikamp, Cas Veelders, Thijn Ekkelboom
Brons: Wies Ruinemans, Nikki Gelevert, Nienke Brouwer (2x), Chris Kleissen
Ook de jongens (Tiede, Milan, Thijn en Sven) behaalden in het laatste programmanummer nog een gouden medaille op de 4x 50m wisselslag estafette.
Het was een wedstrijd met veel nieuwe persoonlijke records, zeer snelle tijden en veel medailles; een resultaat waar de zwemmers en de trainers trots op kunnen zijn.