Dit weekend waren er maar drie wedstrijden waar van één thuis en twee teams moesten uit spelen.
Zaterdag 12 november heeft onder 15 gestreden in Vriezenveen tegen VZ&PC, na een erg fanatieke wedstrijd en erg veel gezelligheid hebben ze helaas verloren met 6-1.
Thuis moest onder 17 tegen OZ&PC (Oldenzaal) wat een erg leuke pot zou gaan worden, omdat er twee spelers van De Dinkel tegen hun oude team moesten. Er was daarom ook een erg gezellige sfeer. En de twee spelers van onder 15, die mee mochten doen met onder 17, Babet en Riduan,  hebben erg hun best gedaan en vonden het ook erg leuk om mee te doen. Maar al met al heeft De Dinkel helaas verloren met 18-1, OZ&PC was toch echt wel sterker dan de jongens en meiden van De Dinkel.
Zondag 13 november moesten de Dames strijden in Twello (Proteus) en ook dit maal deden er twee spelers extra mee. Vandaag was de eer aan Babet Berning en Marell Peters. Ook ditmaal deden de invallers erg hun best en werd het ook erg gewaardeerd. Voor Babet was dit de derde wedstrijd van dit weekend, eerst met haar eigen team, vervolgens meedoen met onder 17 en dan ook nog met Dames 1 mee naar Twello! De teams gingen erg gelijk tegen elkaar op, met Joy Bekker in het doel. Helaas werd een doelpunt van Sanne ten Hove afgekeurd en werd er uiteindelijk met 2-3 verloren. Maar de dames zeiden meteen tegen elkaar, dat als dit team naar Denekamp komt, de punten in Denekamp blijven!

Het komend weekend staan de volgende wedstrijden op het programma, alles op zaterdag 19 november:
15:45 uur             De Zandstuve H2             – De Dinkel H2
16:45 uur             De Dinkel <13                   – De Mors <13
17:15 uur             De Veene <17                  – De Dinkel <17
17:30 uur             De Dinkel <15                   – WS Twente <15
18:15 uur             De Dinkel D1                     – Schuurman BZC D3
19:45 uur             ZPC De Hof H5                  – De Dinkel H1