Afgelopen zaterdag waren de jongens en meiden van <15 te gast bij EZC in Enschede. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen beide teams volop in de aanval. Dit resulteerde in veel doelpunten. Het ging lang gelijk op. Helaas miste de Dinkel enkele mooie kansen en kon EZC langszij komen. De Dinkel verloor met 7-6.
In Denekamp was het de beurt aan de jeugd <17 om het weekend te openen. De Dinkel verdedigde uitstekend met Lynn Willemsen in het doel en Naomi Scheggetman in de verdediging. Ook in de aanval werd er goed samengespeeld. Dit resulteerde in mooie doelpunten van  o.a. Marell Peters. Helaas was dit niet genoeg om de punten in Denekamp te houden.

Het zaterdagavond programma ging verder met Heren 2. De heren, met een volle wisselbank ter beschikking, gingen volop de strijd aan. De tegenstander liet niet over zich heen lopen en speelde aanvallen goed uit. Helaas voor hen, hadden de heren hier telkens een antwoord op, via Stefan Bonnes en Twan Eshuis.  In de derde periode kon de Dinkel uitlopen door enkele overtalsituaties. Frank Veltmann profiteerde hier o.a. van via een fraai schot van afstand. Heren 2 kon na het laatste fluitsignaal het bad met opgeheven hoofd, en de 3 punten, verlaten.
Na heren 2, was het de beurt aan heren 1. Ondanks het goede spel van de afgelopen weken, hadden ze moeite om afstand te nemen van de tegenstander. Veel doelkansen werden gemist. De tegenstander kwam niet goed in het wedstrijdritme, waardoor zij niet veel schoten op doel konden creëren. Dit resulteerde in een voorsprong voor de Dinkel welke niet meer uit handen werd gegeven. Ook heren 1 hield de punten in Denekamp.
Tot slot was het de beurt aan dames 1. Hun tegenstander van de avond was EZC uit Enschede. Dit betekende een echte derby. Tijdens eerdere ontmoetingen waren beide teams aan elkaar gewaagd. Dit bleek ook nu weer het geval. Na de eerste periode waren er nog geen doelpunten gevallen. Van interim-coach Jos Bekker kregen de dames de boodschap om meer te bewegen voorin om zo kansen te creeeren. Zo gezegd, zo gedaan. Na goed doorkomen van een van de speelsters werd er door EZC een overtreding begaan. Dit resulteerde in een strafworp welke goed werd benut. Het stond nu 1-0 voor de Dinkel. Nu de score was geopend volgde snel de 2-0 en kon de 3-0 worden gemaakt door Joy Bekker. In de derde periode verliep het spel van de thuisploeg erg stug. Hiervan profiteerde EZC, waardoor het na deze periode weer gelijk stond, 3-3. Beide teams gingen vol voor de overwinning. Dinkel-keepster Monique Snijder stopte zelfs een strafworp! Toch lukte het EZC om uit een overtalsituatie een doelpunt te maken. De Dinkel moest nu alle zeilen bij zetten om langszij te komen. Marie-Claire Ottenhof zette alle zeilen bij en kwam alleen door op de keeper en scoorde een prachtig doelpunt. Over en weer probeerden beide teams nog tot scoren te komen, maar dit mocht niet baten. De teams verdeelde de punten, 4-4, en kijken vol goede moet uit naar de volgende derby.

8 oktober spelen de volgende teams:
15.00                     De Mors <17                     De Dinkel < 17                  Rijssen
17.00                     De Dinkel <13                   ZPC De Hof <13                Denekamp
17.45                     De Dinkel <15                   OZ&PC <15                       Denekamp
18.45                     De Zandstuve Heren 1       De Dinkel Heren 2           Vriezenveen

9 oktober speelt het volgende team:
19.45                     NDD Dames 2                   De Dinkel Dames 1         Doetinchem