Na een paar zware trainingen is de competitie voor de waterpolo afdeling dit weekend weer van start gegaan.

Heren 2 is het seizoen gestart met een wedstrijd tegen Losser heren 3. Dat dit een spektakelstuk zal worden, stond al vast. Losser liet vanaf het begin zien de 3 punten mee te willen nemen naar huis. Binnen 20 seconden lag het eerste doelpunt achter de Dinkel keeper. De Denekampse heren hadden hier geen direct antwoord op, waardoor de tegenstander kon uitlopen naar 4-0. Gelukkig was daar Rene Velthuis die via een fraaie worp de stand op 4-1 zette. In de tweede periode kwam de Dinkel iets terug. In de derde periode onketenden de aanvallers aan beide kanten en werden er veel doelpunten gescoord. In de laatste periode nam Losser wat gas terug; ze stonden 5 doelpunten voor op de thuisploeg. Via Stefan Bonnes en een prachtig doelpunt van Tom Olde Dubbelink in de allerlaatste seconde kwam de Dinkel langzaam dichterbij. Helaas mocht dit niet baten en werd de wedstrijd verloren met 13-8.

Hierna was het de beurt aan Heren 1.  Dit team is er een jaar tussenuit geweest en moet daarom weer onderaan de competitieladder beginnen. Dit betekend dat beide heren teams bij elkaar in de poule spelen. Deze zaterdagavond mochten de heren beginnen met een thuiswedstrijd tegen De Grunte. Een jaartje vrij heeft de heren goed gedaan. Na de eerste periode stond de thuisploeg al op een 6-0 voorsprong. De Grunte had hier niets tegen in te brengen. In de tweede periode bleef de Dinkel gas houden en wist de tegenstander er slechts 2x uit te komen. Na een keeperswissel bij de uitspelende ploeg bleef het doelpunten regenen voor de Dinkel, via Bart Pross en Jelle Tijhuis stonden de heren na de derde periode op een voorsprong van 16-4. De Grunte had in de laatste periode wederom geen passend antwoord op het samenspel van de Denekampse heren. De Dinkel won de wedstrijd dan ook overtuigend met 22-4.

Op 17 september spelen de volgende teams:
16.10                     Het Ravijn<17                De Dinkel <17                  Nijverdal
18.15                     De Dinkel<13                 Scholtenhagen<13         Denekamp
19.00                     De Dinkel<15                 VKC’03<15                       Denekamp
19.45                     De Dinkel Dames 1       De Spreng Dames 1       Denekamp
20.10                     Losser Heren 3              De Dinkel Heren 1          Losser